Facebook

15 Şubat 2013 Cuma

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI SENARYOSU



4 Mart 2010  Memurlar.net sitesinden... 

ABD ve İsrail Türkiyeyi doğu blokunun kucağına doğru iterlerken zaten olası bir iran- Abd- İsrail savaşında Türkiye nin tarafsız kalacağını bilmekteler. Bu savaşa Türkiye karşı çıksa da: başladığında savaşa hemen iran ın yanında Suriye ve filistin de dahil olur.İsrail hava operasyonlarında ABD ye destek verirken kara operasyonunu Filistin üzerinden başlatır.

Rusya Müttefiki İran ile ABD arasında arabuluculuk yapmaya çalışır ancak başarılı olamaz. Bunun üzerine savaşa girer. Abd ile Rusya Afganistan da savaşa cephe açarlar.

Bu sırada Abd Türkiyeyi savaşa dahil etmek için Rusyadan İran'a Gürcistan üzerinden destek veren Rus birliklerine İcirlikten Türkiyeden izin almaksızın saldırarak Türkiyeyi savaşa sokar.Türkiye bunu açıklamaya çalışsa da Rusya hemen karşılık vererek Bir Türkiye Rusya cephesi açılır.

Türkiye Abd nin üslerini kapatmasını ister Abd üsleri boşaltmaz gerilim tırmanır.ve Abd Türkiyeyi yalnız bırakır.Türkiye Rusya ile harbe girer ancak Rusya gürcistanı hemen işgal ederek türkiyenin doğusundan akdenize uzanan hatta bir koridor açar suriye sınırına kadar iner, Hatay- Mersin Rusların eline geçer.

İran üzerinde Abd kara işgaline başlamıştır ve başarılı olur.Tahrana doğru ilerler ve hükümeti devirir.Bu sırada Ruslar Akdenize inme emellerine kavuşmuştur.

Ancak İrandan çekilmeyen ABD kuzey ırak ı ve suriyenin bir kısmını içine alan bölgede bagımsız kürt devletini kurar ve tanır. Savaşa İngiliz Fransız ve İtalyan yalakalarda dahil olmuşlardır.

Türkiyenin savaşta olmasını fırsat bilen Bulgarlar edirneyi işgal ederler. pastadan pay almak pahasına Rumlar kuzey kıbrısta ayaklanır ve orayı İngilizlerin yardımıyla alırlar.

Afgan cephesinde kanlı ve nükleer bombalarla Rus Abd gövde gösterileri olurken .Bu sefer Abd den yardım isteyen Türkiye Abd tarafından ret edilir. savaş 2010 haziranin da başlamış ve aylardan 2010 Kasımayında savaş dünya savaşına ve dinler savaşına doğru dönmüştür. Araplarda huzursuzlanıp ayaklanmışlardır.Cihat çağrıları her taraftadır.

Abd Kıbrıs üssünü kullanarak Rusyayı durdurmak ve kontrol edebilmek amacıyla incirlik üssününe saldırılmasını bahane ederek incirligi ve Adanayı işgal eder.Türkiye artık 2 bloktada savaşın göbeğindedir .

Abd donanmasının  bir kısmıyla İstanbulu ve bogazları almıştır ve Rusya yı kontrol edebilecek her yeri işgal etmiştir.
Türkiye parçalanmanın eşiğindeyken. Birisi çıkar : kuzeyden gelen bu kişi Afganistan dan kaçan ve Türkiyeye sığınan bazı komutanlar ile işbirligi yapar küçük bir ordu kurar (100.000 kişilik bir ordu) önce Rusya Gürcistan üzerinden açtığı akdenize inen koridor bağlantısını keserek TSK yı Nigde çıvarında rahatlatır, Rus ordusunun bağlantısı kesildiği için Rusya Birliklerini geri çekmek zorunda kalır Çok kayıp verir.

Bu sefer bu küçük birlik Akdenize doğru inip incirlik Ankara arasında Abd birlikleri ile savaşır Burada da savaşı kazanırlar ( Bu ordu sonradan katılanlar ile birlikte 300.000 kişi civarına ulaşmıştır) Büyük bir Türk Abd savaşı olur 300.000 kişilk ordudan geriye 100.000 kişi kalmıştır ve Abd geri çekilmek zorunda kalır büyük kayıplar vermiştir ordusunun birini kaybetmiştir bu arada Fransız ve İngilizlerde gönderdikleri birliklerde yok edilmiş veya esir alınmıştır. 

Bu esnada iran içten çete savaşı sürdürür ve Abd İsrail birlikleri ile mücadele vermektedir.


Türkiye savaşta Abd ve diğerleri ile savaşa devam ederken Rusya Türkiyede işgal birliklerini çekmiş ve Türkiye ile ittifak yapmıştır. Savaş artık Abd –İngiltere-İsrail-Fransa-İtalya ile İran-Türkiye-Rusya-Suriye-Filistin ve Bazı arap devletleri ekseninde dönmektedir.


Abd ye karşı savaşı kazanan Bu kücük birlik 300.000 kişiye ulaşmıştır ve Tsk ile birlikte istanbulu geri alma savaşı başlar Bulgarlar işgal ettikleri Edirneden Rusyanın talimatıyla çekilerek Türklere yardım ederler İstanbul alınır yıl 2012 dir. Bu birlik İstanbula gider ve onun Hz Mehdi olduğu anlaşılır artık ona Mehdi denilir.Burada emanetleri alır.
Sonra İran da ve Irakta bulunan ABD ve İsrail ve diger müttefiklerinin gücleri işgal ettikleri Suriye ve İran arasından Irakta toplanırlar.Vatikandan da savaş çagrıları yükselmiştir. Abd İsrail e destek çok gecmeden Suriye üzerinde Fransızlar İngilizler ve İtalyanlardan gelmiştir.

Çin ise henüz daha savaşa girmemiştir.

Güclenen Mehdi birligi savaşmak üzere Armegedon savaşı için şam a doğru gider bu esnada Tüm teknik cihazlar foton kuşagının etkisiyle bozulmuş ve çalışmamaktadır. dolayısla savaş eski usullere kalmıştır. Dolayısıyla artık teknoloji işe yaramamaktadır.

Kahraman Türk ordusu artık dünyanın en gözü kara ve önünde durulamaz ordusudur artık. Mehdi ile birlikte şama giderler orada büyük bir savaş olur bu savaşta Abd komutanları ve İsrailli komutanlar öldürülür.

Ordu İsrail üzerine gider İsrailli hahamların yer aldığı ve başlarında büyük deccal denen haham’ ın olduğu İsrail savunması Şam da Türk ordusuna katılan Hz İsa tarafından öldürülür.

Artık tüm sınırlar geri alınmıştır .Sonradan savaşa katılan arap ülkeleri ile beraber Başkenti İstanbul olan Büyük İslam devleti kurulur.Bu devletin sınırları eski Müslüman devletleri kapsar.

Avrupa yı işgal olmaz ancak dinsel bazda dünya değişmiş ortada tek bir din kalmıştır İslam. İslamı kabul etmek istemeyen tek devlet ise Çin dir, ancak oda baskıyla boyun eğmiştir.Yıl 2014. Kıyamete doğru Çin bu içinde kalmış İslam karşıtı çalışmalarıyla artık ABD nin yerini alacak ve yecüc mecüc olarak dünya sahnesine sonraki yıllarda çıkacaktır.

İşte size 2010-2014 Dünya savaşı ve Dinler savaşı sonuçları komplo teorisi.İnşallah savaş çıkmaz ancak dini söylemler ve teyitler , hadisler bunun olacağı yönünde Biz istesekte istemesekte savaş üzerimize yazılmışsa yapılacak tek şey Allah takdirine , vadine uymak olacak. Kaçanlara yazıklar olsun. Gelecekte cennet bir dünya olacaksa...

0 yorum:

Yorum Gönder