Facebook

3 Ocak 2014 Cuma

TÜRKİYE’DE BÜYÜK HARBE DÖNÜŞECEK OLAN HAREKET


Nazım Kıbrısi sohbetlerinden:

“Türkiye’deki hareket büyük harbe dönüşecektir. Türkiye’nin başındakiler Avrupa’ya bağlanalım, Amerika’ya bağlanalım, Rusya’ya bağlanalım diyecekler. Sonunda Rusya’ya bağlanalım diyenler galip olacaktır. Rusya ile beraber olunca bütün Rusya karşıtı devletler ayağa kalkacaktır. Büyük Harp İskenderun’da Amik ovasında olacaktır.”

Türkiye’de büyük harbe dönüşecek olan hareket nedir? Türkiye’de Ruslarla birlikte hareket eden bir yönetimin bölge ve dünya dengelerini alt üst edeceği ve bunun çok ciddi sonuçlar doğuracağını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok.

 1. Türkiye'de bir inkilap olur.
2. Mehdi (a.s.) zuhurundan evvel bir hareket olacak, güney hududu açılacaktır. Suriye hududu kalkar Şam'la bir olur.”

“Türkiye meselesidir, bir hükümet gelecek üç ay komünist rus tertibi olacaktır, lâkin bütün Türkiye değil, ahali de ordu da ikiye ayrılacaktır. Şam hudûdu açılır ve hudut kalmaz. Sonra üç ay içinde büyük muharebe çıktığında Mehdi a.s.’ın çıkmasına üç ay var demektir.”

“Türkiye o zaman ikiye ayrılır. Ordu: biri Rus tarafıdır, biri Müslüman tarafıdır.”  

İmam Ali  (R.A.) Divanından:

Meşhur divanının Müştakzade şerhinden alınan bir kısmında şöyle denilmiştir: “Ey oğlum! Türkler cûş ettiklerinde (kaynadığında, karıştığında, yani sınırlarını aştığında) Mehdî-i Âdil’e muntazır ol...”

Hazret-i Ali (R.A.) Türklerin kaynayıp karışacağını ve sınırlarını aşacağını haber vermiştir.

Niyazi-i Mısri Divanından:

Divanında “Benî asfar zuhûrunda dalâletler olur peyda…” ifadesinde Beni Asfar Rus’lar olarak yorumlanmaktadır.  Beni asfar’ın zuhuru Mehdi’nin çıkış alametlerindendir. Böylece bu ibare Rusların Türkiye’ye saldırısı sırasında sapkınlıkların ortaya çıkacağı biçiminde anlaşılabilir.

Aytunç Altındal’ın kitabından:

“Türk İmparatorluğu’nun yıkılışına dair kehanetler “ isimli kitabında: “Önce, Müslüman şeriatı artacaktır. Eğer yedinci seneye kadar kaldırılmazsa, on ikinci seneye kadar buranın hâkimi olacaktır. Sonra, Hıristiyan silahlarıyla bir tutsaklık dönemi gelecektir. Türklerin başına geçecek 11. devlet adamı, ülkenin bekasını belirleyecektir.” denilmiştir.

Abdullah Gül, Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanıdır. İsmi 11 harften oluşmaktadır. 11. Devlet adamından sonra acaba bir dış müdahale mi olacak?

Nostradamus’tan:

Nostradamus’a ait dörtlükte Türkiye söz konusu edilmiş ve Türkiye ile ilgili yorumlanmıştır.

“İki baş ve üç kola bölünmüş. /  Büyük şehir sular tarafından rahatsız edilecek. / Onların arasından bazı büyük kimseler sürgünde yoldan çıkarılacak. / Bizans, İran’ın başı tarafından sert şekilde sıkıştırılacak.” Nostradamus, V.48

İki baş ve üç kola bölünmüş olan nedir? Büyük şehir İstanbul olabilir mi? Büyük kimselerin sürgünü neden olacak ? Bizans ifadesi neden kullanılmış?

Nostradamus 16. yüzyılda yaşadı. İstanbul çoktan fethedilmişti. Yoksa Muhyiddin-i Arabi ve Aytunç Altundal’ın yazdığı gibi; İstanbul yabancı güçlerin eline geçip Bizans ihya mı edilecek? Bu yabancı güçler Ruslar mı, Latinler mi? yoksa İran mı?

Bediüzzaman’dan:

Bediüzzaman’ın şu ibareleri kaygı vericidir:

“Ey ehl-i hak olan Ehl-i Sünnet ve Cemaat! Ve ey Âl-i Beytin muhabbetini meslek edinen eden Alevîler! Çabuk bu mânâsız ve hakikatsiz, haksız, zararlı olan nizaı (anlaşmazlığı) aranızdan kaldırınız. Yoksa, şimdiki kuvvetli bir surette hükmeyleyen zındıka cereyanı, birinizi diğeri aleyhinde âlet edip, ezmesinde istimal edecek. Bunu mağlûp ettikten sonra, o âleti de kıracak.”

Zındıka cereyanı birini diğeri aleyhinde alet edip ezmek için kullanacak deniyor. Mağlup edilen kim, alet olan kim?

Bediüzzaman “en sonda müthiş bir hatiat”ten bahsediyor. En sonda müthiş bir duruma düşmek’ten kasıt nedir? Ayrıca ‘bu milleti İslamiyetten evvelki adetlerine sevk eden hainler’ kimdir?

Bediüzzaman İslam aleminin en büyük hasareti olan İkinci dünya savaşından kurtulmasının sebebini Kur’andan gelen iman ve salih ameller olarak görmüştür. Bu nedenle eğer ülkemiz bir dış saldırıya uğrayacaksa, zorunlu olarak savaş musibetini defedecek manevi kuvvetin zayıflamış olması gerekmektedir. Ülkemiz – eğer başarıya ulaşsaydı ertesi gün ezan okunmayacaktı- denilen bir duruma düşerse; o zaman ülkemizi savaş ve her türlü belalardan koruyan manevi kalkan olmayacak demektir.

“Eğer şimdi, eski zaman gibi kahramancasına Kur’ân’a ve hakaik-i imana sahip çıkmazsanız ve sizler gibi ehl-i hamiyet eskide yanlış bir surette ve din zararına medeniyetin propagandası yerinde doğrudan doğruya hakaik-i Kur’âniye ve imaniyeyi tervice çalışmazsanız, size kat’iyen haber veriyorum ve kat’î hüccetlerle ispat ederim ki, âlem-i İslâmın muhabbet ve uhuvveti yerine, dehşetli bir nefret; ve kahraman kardeşi ve kumandanı olan Türk milletine bir düşmanlık; ve şimdi âlem-i İslâmı mahva çalışan küfr-ü mutlak altındaki anarşiliğe mağlûp olup, âlem-i İslâmın kalesi ve şanlı ordusu olan bu Türk milletinin parça parça olmasına ve şark-ı şimalîden (kuzeydoğudan) çıkan dehşetli ejderhanın istilâ etmesine sebebiyet verecek.”

Kuzeydoğudan çıkan dehşetli ejderha Rusya olabilir mi?

Tevbe suresinin bir ayetinin yorumunda “eğer şeddeli "lâmlar" ve "mim" ikişer sayılsa, bundan bir asır sonra zulümatı dağıtacak zâtlar ise, Hazret-i Mehdi'nin şakirdleri olabilir” diyerek Türkiye’nin başına gelmiş ve gelecek üç suikast girişimini ve karanlıkları dağıtacak zatların kimler olduklarını ifade etmiştir.

Bu endişeye karşılık Bediüzzaman Bu durumu “muvakkat arıza: geçici bir arıza” olarak nitelendiriyor. Nazım Kıbrısi bunun süresini üç ay olarak ifade ediyor.

“Rahmet-i İlâhiyeden ümit kesilmez. Çünkü, Cenâb-ı Hak, bin seneden beri Kur’ân’ın hizmetinde istihdam ettiği ve ona bayraktar tayin ettiği bu vatandaşların muhteşem ordusunu ve muazzam cemaatini, muvakkat (geçici) arızalarla inşaallah perişan etmez. Yine o nuru ışıklandırır ve vazifesini idame ettirir. “Elindeki kılıncı ayağına vurdurmaz, düşmanına vurdurur. Kur’ana hizmetkar eder. Ağlayan Alem-i İslamı güldürür.”

Ordunun kılıncı içeride kullanılmayacak. Düşmana vuracak. İslam alemini ağlatacak düşman kim yada kimler?

Bediüzzaman Allah’ın bulutlarla dolu gökyüzünü kısa sürede temizleyip güneşi göstermesi gibi bu karanlık ve rahmetsiz bulutları da giderip islamiyet güneşini gösterir, ucuz ve dağdağasız verebilir demektedir. “Onun rahmetinden bekleriz ki, bize pahalı satmasın. Baştakilerin başlarına akıl ve kalblerine iman versin, yeter. O vakit kendi kendine iş düzelir.”

Mutlak istibdat geçti mi yoksa gelecek mi?

Bediüzzaman Şualar’da “kafirler tağut’un dostlarıdır” ayetinin cifri değerini 1417 olarak vermiş. Miladi 1997 olur. 28 Şubat sürecininin başlangıcıdır. “et-tağut” şeddeli okunursa 9 yıl daha ekleniyor. Sürecin 9 yıl sürdüğünü ifade etmiş olabilir. Doğrusunu Allah bilir.

Bediüzzaman bir ifadesinde “Hürriyetçiler”in mutlak istibdadı kaldırıp tam bir hürriyete vesile olacaklarını belirtmiştir. Demekki bu istibdadın ardından millet egemenliğine dayalı hürriyetçi bir dönem gelecek.

Sonuç:

Buradaki alıntılar verilen kaynak kişilerin kendi öngörüleridir. Olayların nasıl meydana geleceğini Allah’tan başka kimse bilmez. Gaybi haberlere temkinli yaklaşmak en doğrusudur. Biz her zaman devletimizin, yurdumuzun, milletimizin beka ve selametine dua ediyoruz.  / 30 Mart 2013
 
Not:
Bu yazı 30 Mart 2013 tarihinde yazılmıştır. O zaman Gezi ve 17 Aralık olayları henüz olmamıştı. Yazıda belirtilen kaynaklardan yapılan alıntıların değerlendirilmesiyle 28 Şubat benzeri bir hareket beklenmişti. Gaybi haberler blogunda kısa bir sure yayında kaldıktan sonra Türkiye için ürkütücü bir durumu yansıttığından kaldırılmıştı. Bu öngörünün başlangıç olayları halen Türkiyede gerçekleşme safhasında olduğundan yazıldığı zamanki haliyle tekrar yayınlanmıştır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

1 yorum:

  1. Açildigi günden itibaren ayni düzende devam eden sakirabi.com sürekli güncel turk ifsa videolarin paylasmaya devam ediyor ! Bizim sitemizde oradan buradan fiskiran reklamlar yoktur...Link kisaltma servislerini kullanip sizleri bir sürü açilan sayfalarlar bilgisayariniza otomatikmen inen kötü yazilimlardan kurtariyoruz.



    TURK IFSA VIDEOLAR=====> 2019 yeni ifsa videolar


    ÜNIVERSITELI IFSALARI=====> Yerli amator videolar


    LISELI ÇITIR LOLITALAR=====> Gizli turk adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




    2019 En yeni adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar



    TURK ADULT SITE


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com









    Güncel Turk ifsa Adult site > > > http://sakirabi.com

    YanıtlaSil