Facebook

10 Ocak 2014 Cuma

TÜRKİYE AVRUPA’DAN DIŞLANACAK, NATO’DAN AYRILACAK…

Osman Akfırat hazretlerinin bildirdiğine göre Türkiye 3. dünya savaşından önce Avrupa’dan dışlanacak, daha sonra Türkiye Nato’dan da ayrılacak. Bu durum ülkenin kendi içine kapanacağını gösteriyor. Şu anda Erdoğan’ın devrilmeye çalışılması tamamen Türkiye’nin batı kontrolünden bağımsızlaşmasını önlemeye yönelik olduğundan durum gösteriyor ki, batı Türkiye’nin kontrolünü kaybedecek ve bu yüzden Türkiye’yi izole edecek demektir.

Bu durum Türkiye’nin artık batı kontrolünde olmadığını gösteriyor. Bu ne zaman olabilir?

Nazım Kıbrısi’ye göre üç aylık tertip hükümeti gelecektir. Bu hükümetin Cumhurbaşkanı bir gasıp, başbakanı ise çocuksuz biri olacak denmiştir. Türkiye’nin Avrupa’dan dışlanması ve ardından Nato’dan çıkması bu tertip hükümeti döneminde olabilir mi? Yoksa üç aylık bir tertip hükümetinin ardından başa milli iradeye dayalı bir hükümet gelince bu hükümete reaksiyon olarak mı batı tavır alacaktır bilemiyorum.

Bediüzzaman’a göre Osmanlı devletine ve onun varisi Türkiye’ye karşı üç suikast teşebbüsü olmuş ve olacaktır. Üçüncü suikastın zamanının içinde bulunduğumuz dönem olduğu aşikardır. Üçüncü suikast ise Mehdi ve şakirtleri tarafından defedilecektir.

Türkiye, çoklarının da ifadesi ile batı tarafından “ya tamam, ya devam” konumundadır. Lozan’da Türkiye’ye 100 yıllık bir hayat hakkı tanıyan batılılar, bu sürenin sonuna gelindikçe ülkemizi sıkıştırmaktadırlar. Erdoğan ile birlikte Türkiye’nin batı kontrolünden hızla bağımsızlaşmaya başlamıştır. Şimdi batılıların önünde iki seçenek bulunmaktadır. Ya Erdoğan’ı devirip batıya itaatkar bir hükümetle batının çıkarlarına uyumlu bir şekilde devamına izin verecekler, ya da Türkiye’nin ölüm fermanını imzalayıp Türkiye’yi tarihten sileceklerdir. Yerine etnik ve mezhepsel temellere dayalı devletçikler gelecektir.

Nasıl Lozan’ın akabinde Türkiye’nin mazisi ile bağları kesilmiş ve dindarlar üzerinde şiddetli baskı dönemi gelmişse, 28 Şubatın da ispatladığı gibi yeniden çok şiddetli bir baskı dönemi başlayabilir. Ancak anlaşılan bu sefer islamın içi boşaltılıp yerine Bediüzzaman’ın “prutluk mezhebi “dediği, şeriattan soyutlanmış bir islami Protestanlık anlayışıyla islam batıya tehdit olmaktan çıkartılacaktır. 

Yani onlara göre islam Protestanlıkla ya batıya boyun eğecek, ya da din olarak yeryüzünden silinecek. Buna göre ya batıya boyun eğip yaşamayı tercih edeceğiz;  veyahut direnip “ya istiklal ya ölüm” diyeceğiz.  

Cenab-ı Allah Mehdi ile islam aleminin karanlıklarını dağıtacak diye müjde verilmiştir. Savaş sonunda batı yerle bir olup çökecek,  islam alemi ise yükselecektir.

TÜRKİYE GÖZ BEBEĞİMİZ !

0 yorum:

Yorum Gönder