Facebook

18 Kasım 2014 Salı

Bahçeli'den Flaş Bedelli Açıklaması!


İşte konuşmasından satır başları:


Amerika'yı alan almış, satan satmış, bize ne!.. Amerika'nın keşfini bırak, işsizler ordusu için keşifler yap.

İnkarla gerçekler saptırabilir ama sonsuz olmaz.

Bedelli askerlikle ilgili talepler yeniden ülke gündemine girmiştir. Konu çok nazik ve hassastır. Bu düzenlemeye parti oalrak ilgisiz kalmadık ve lazım gelen desteğimizi esirgemedik.

Yapılan başvurular tahminlerin altında kalmıştır. Askerliğin bir bedeli yoktur. Bizim bedelli askerlikle ilgili olarak düşüncelerimiz değişmemiştir.Adaletsizliğin önüne geçmek lazım.

Bedelli askerlik de TSK belirleyici olmalıdır.

Parti olarak TSK'nın olumlu görüş almadan bedel 12 yıldır AKP iktidarı ile yaşadıklarımız pısırıklık halini almıştır. Türkiye ’nin ne bölgesinde ne de dünyanın herhangi bir yerindeki soruna karşın ülkemizin bağımsız karar verebilme hali kalmamıştır. Türkiye yabancı ülkelerin senaryolarını figüranlık yapmaktadır.

AKP bölgesel güç yumuşak güç gibi tanımlarla avunurken Türkiye geleceğini vahşi ve sömürgeci projelere bağlamıştır. AKP dış politikasını milli gerçeklerden soyutlamış milli hedeflerden arındırmış yabancı tekliflerin güdümüne sokmuştur. Başbakan Türkiye ’nin önünde kimse duramayacak demiş ancak cümle alemin önümüzü kestiğini görememiştir. Esad ’a karşı ABD ’yi ikna etmek için geceyi gündüze katan Başbakan ve hükümeti bize göre Türkiye ’nin çıkarlarını ikinci plana atmış demektir.

IŞİD bedenleri ikiye ayırmaktadır. Komşu coğrafyalarda cinayetler işlenmekte etrafımızda teröristler kol gezmektedir. Davutoğlu aynen Erdoğan gibi Esad ile yatmakta Esad ile kalkmaktadır. ABD ’nin politikasında değişim olmamasına rağmen bizi anladılar diyerek bile bile lades demektedir.

Davutoğlu Türkiye ’yi temsil etmek için mi ABD ’nin Suriye ’yi vurması için yalvarmaya mı gitmiştir. Esad teröristtir Esad zalimdir de IŞİD, PYD, PKK sevgi kelebekleri midir?

Sorun Esad değildir. Asıl sorun sömürgeciliğin yepyeni operasyonudur. Düne kadar Esad ile aile fotoğrafı çektirenler aklınız neredeydi. Esad ve babası 2011 martından önce kan dökmüyor muydu? Türkiye bu politikalarla daha fazla yönetilemeyecektir.i askerlik konusunun gündemden çıkarılmasını elzem gösteriyoruz.


, Bahçeli'den Flaş Bedelli Açıklaması! habersaatiii.blogspot.com.tr farkıyla sizlerle.

0 yorum:

Yorum Gönder