Facebook

11 Ekim 2013 Cuma

12. YILA DİKKAT !

Mustafa Karaalioğlu Star gazetesinde 11 Ekim 2013 günlü yazısının başlığını “ 10 yıl, 11 ay, 4 gün” olarak atmış. 3 Kasım 2002 tarihinden bu yana bu kadar zaman geçmiş. Kamuda başörtüsü yasağının “Türkiye, Pazartesi günü işte bu hukuksuzluktan ve yasaktan kurtulmuştur”  Yazının sonunda da “Özgürlük, 10 yıl, 11 ay, 4 gün sonra geldi” diyor.

Aykut Altındal’ın yazdığı “Türk İmparatorluğunun yıkılışına dair kehanetler” isimli kitabından alıntılar:

Bizanslı tarihçi Leonidas’ın iddiasına göre “Türkiye’nin 11. Lideri 11 harfli olacak ve onun zamanında Türkiye devasa bir sarsıntı geçirecektir.”

Peki, 11. Cumhurbaşkanı Türkiye'si nasıl olacak?  Kitapta “11'inci Prens döneminde Türk devleti, büyük bir sarsıntı yaşayıp yıkılma noktasına gelecektir” öngörüsü var."

"Önce, Müslüman şeriatı artacaktır. Eğer yedinci seneye kadar kaldırılmazsa, on ikinci seneye kadar buranın hâkimi olacaktır. Sonra, Hıristiyan silahlarıyla bir tutsaklık dönemi gelecektir."

"Türklerin başına geçecek 11. devlet adamı, ülkenin bekasını belirleyecektir.”

Kitaptan alıntılar bu kadar. Bu konuda bloğumdaki Aytun Altındal’ın yazısının tamamı okunabilir.

Aytunç Altındal’ın yorumlarına ekleyeceklerimiz: "12. Yıla kadar buranın hakimi olacaktır" denmesi manidar. 11 yıl hakim olacak, 12.yıla kadar ibaresi onun sonunu mu gösteriyor?

Gerçi bu bir kehanettir. Bizim sınıflandırmamıza göre zulmani bir istidraçtır. Küfür ehlinin gaybden haber vermesi onların hakikat ehli olduğunu göstermez. Ancak manevi savaşta küfür ehlinin elindeki argümanları bilmek gerekiyor.

“Eğer yedinci seneye kadar kaldırılmazsa” ibaresinden yaklaşık olarak o tarihlerde AKP’nin ortadan kaldırılmasına teşebbüs edileceği, ancak başarılı olmayacağı” anlaşılabilir. Bundan Ergenekon ve Balyoz darbe teşebbüslerinin kastedildiği düşünülebilir.

Bu ibarelerin satır aralarını daha fazla açmayacağız. Dileyen dikkatle okursa kendi yorumlarını geliştirecektir. Çünkü 12. yılda devletin sarsıntı yaşayıp yıkılma noktasına getirecek olayların içinde bulunduğumuz dönemde yaşandığını herkes görmektedir.  Anlaşılan batı artık Türkiye’nin bağımsızlaşmaya başladığını görmüş ve kendince Türkiye’yi çevrelemeye başlamıştır.  

Onların kehanetlerine karşılık islam evliyaullahına dayandırdığımız nurani gaybi haberler de o batının batacağını bildirmektedir.  Her fırsatta kargaşa ve kalkışma ateşleri yakmaya çalışan kaos plancılarının beklediği ekim devrimi artık bir daha asla gelmeyecektir. Bu mücadelede bazı muharebeler kaybedilse de nihai zafer islamın olacaktır.

Türk Milleti islamın bayrağını yeniden yükseltecektir.

--------------------------------------------
Dipnot:  Yazının teması 12.yıl olduğundan bu konudaki diğer gaybi haberleri dipnot olarak sunuyoruz. 

Beykozlu Osmanlı Akfırat Efendinin ifade ettiği bir gaybi haberde Türkiye'de zorlu bir ameliyat dönemi yaşanacak, yeniden yapılanma olacaktır. Kaos planlayıcıları maksatlarının aksiyle hüsrana uğrayacaklardır. 

Dünyanın en büyük güçlerini peş peşe yenip perişan edecek bir lider gelecektir. Büyük savaşın başında ülkemiz ciddi tehlikelerle karşılaşacak ama özellikle Orta Asya Türki devletlerinin yardımıyla işgalcileri perişan edecektir.  Büyük savaşta İstanbul kısa süre işgale uğrasa da savaşsız geri alınacaktır. Savaşın ardından bölge ülkeleri arasında birlik ve beraberlik olacaktır. 



0 yorum:

Yorum Gönder