Facebook

25 Ekim 2013 Cuma

SEYYİD FATİH NURULLAH EFENDİ ZUHURATI

Seyyid Fatih Nurullah Efendi Hazretleri Gördüğü Zuhuratı Açıklıyor:

2013'te Büyük Bir Savaş Çıkacak ve Ardından Mehdi As. Zuhur Edecek, Hepimiz Göreceğiz İnşallah ! -

"Dünya bir ameliyat masasına yatırılmış durumda. 2013'de bir büyük dünya savaşının çıkması söz konusu. 3,5 sene İranla, içindeki Şiayla ve alevilerle savaşılacak. Kuzey Irak karışacak. Çok kişi ölecek. Her yüz kişide 99'u... İran'dan bir cephe. Iraktan bir cephe. Suuddan bir cephe. Bunun üzerinden bütün dünyayı saracak bir sıkıntı... 

Fakat elhamdulillah Türkiye bu savaşa girmeyecek... Erenler müsaade etmiyor. Türkiye için inşallah sadece ekonomik sıkıntı olacak. Biraz işler karışacak. Sonrasında Türkiye'de hareketlenmeyle dini gayret duyguları kuvvetlenecek. (Kitap ve sünneti koruma hususlarında gösterilen gayret ve titizlik artacak) Türkiye'de İslam hareketleri öne çıkacak.

Ve onun akabinde de Allah'ın lutf u keremiyle Mehdi As. sancağını açacak. Tekbirlerini getirecek. Dünyanın nura gark olacağı o dönem başlayacak. Hepimiz görüp erişeceğiz inşallah... Ömrü olan Allah'ın izniyle İsa As'ın nüzulünü de görür."

Seyyid Fatih Nurullah Efendi bir başka videosunda Millet Meclisinin kendi kararıyla İstanbul'a tekbirlerle nakil olup orada açılacağını ve İstanbul'un yeniden başkent olacağını da söylüyor.

Kaynak: İhvan Forum

0 yorum:

Yorum Gönder