Facebook

12 Nisan 2013 Cuma

FETHULLAH GÜLEN'E GÖRE MEHDİ NEREDE ÇIKACAK?


Fethullah Gülen Hocaefendi Hz. Mehdi’nin şahıs olarak geleceğini anlatıyor

Fethullah Gülen Hz. Mehdi’nin şahıs olarak geleceğini çok iyi biliyor, 1979 yılında yaptığı sohbetlerde Hz. Mehdi çıktığında yanındakiler için “kiminin çocuğu hâkim çocuğu olacak, kiminin çocuğu genel müdür çocuğu olacak ve çok dikkat çekecek, Hz. Mehdi elit olacak, seçkin kesime hitap edecek ve çok büyük olay çıkacak Türkiye’de, herkes onun üzerine yüklenecek” diyor. Buna inanmayan Sızıntı dergisini açık bakabilir. Orada Fethullah Gülen Hz. Mehdi’nin her aşamasını anlatıyor. “Şimdi okulda tek başınasın, koridorlarda tek başına geziyorsun ama yakında göreceksin etrafındaki birler binler olacak ve etrafında çiçekler açacak" diyor. Hz. Mehdi’nin herkesten perde perde gizlendiğini anlatıyor. 

Bugün günümüzde bazı Nur talebesi kardeşlerimiz Hz. Mehdi’nin şahıs olarak gelmeyeceğini, şahs-ı manevi olduğunu iddia ediyorlar. Oysa hem peygamberimiz, hem Bediüzzaman Hz. Mehdi’nin şahsından tutun da dış görünüşüne kadar, çıkış alametlerine kadar, yüzlerce hadisle ve sözle Hz. Mehdi’yi anlatmışlardır. Bakın Fethullah Gülen hocaefendi Hz. Mehdi’nin şahıs olarak geleceğini nasıl anlatıyor: 

Bediüzzaman Hz. Mehdi’nin kendisinden yüz sene sonra geleceğini bildirmiştir. Hz. Mehdi’nin çıkış alametleri tek tek gerçekleşmiştir. Çok yakın bir süre sonra insanlar çok daha net bir şekilde gerçekleri görmeye başlayacaklar.


0 yorum:

Yorum Gönder