Facebook

24 Temmuz 2013 Çarşamba

EYLÜL – EKİM AYLARINA HAZIRLANANLAR…


SARIGÜL: "EKİM AYI DEVRİM AYIDIR"

Ekim ayının muazzam bir ay olduğunu belirten Sarıgül, "Sonra Eylül ayı gelecek okullar açılacak. Çocuklarımız okullara başlayacak. Benim yavrum Ömer okula başlayacak. Sonra Ekim ayı, Ekim ayı muazzam bir ay. Biliyorsunuz Ekim ayı devrimlerin olduğu bir aydır. Ekim böyle çıkışların da olduğu bir aydır.  

24 Temmuz 2013 Haberler.com

***

EYLÜL'DE GEL…

Orhan Aydın'ın yazısının son cümlesi:
“O zaman Eylül de gel, dingin bir hazan gününde.”

Sol Portal 23Temmuz.2013

***

GEZİ PARKI'NIN 2. RAUNDU DAHA TEHLİKELİ OLACAK!

Mehmet Şevket Eygi:  Tekrar ediyorum: Fitnenin ikinci perdesi için gece gündüz çılgınca çalışmaktadırlar, bundan zerrece şüphe edilmemelidir. 

14 Temmuz 2013 / Milli Gazete

***
SOL ÖRGÜTLERİN YAZ KAMPLARI

Başkan Gökçek:  “Bu adamlar işi bırakmadılar, şu anda ‘yaz kampları’ adı altında deniz kıyılarında kamplar kuruyorlar. Üniversiteler açılır açılmaz ülkeyi karıştırmak için yeniden seferber olacaklar. Bu konuda bunlara yurt dışından talimatlar var bilesiniz. Ekim ayından itibaren yeniden başlayacaklar, şimdiden hazırlıklı olun.” dedi.
21 Temmuz 2013 / Bugün Gazetesi

***

Engin ARDIÇ:  Yaz sıcağında asma budamak

Şimdi “yeni bir ayaklanma patlatmak “ da gündeme gelebilir. Kışa kalmasın, havalar sıcak giderken denemekte fayda umabilirler.
Nasıl olsa 5 Ağustos’ta faşistler de Silivri’ye saldırmayı deneyecekler. Bakalım bu işi “koordineli” olarak kotarabilecekler mi?

Sabah Gazetesi /  19.07.2013




‘Eylül-Ekim’ için geliyordu


Devletin resmi raporlarına göre Eylül-Ekim döneminde Türkiye’yi kaosa sürükleyecek Gezi benzeri eylemler planlanıyor. Süreçte aktif rol almak isteyen DHKP-C harekete geçti. Adalet Bakanlığı bombacısı Biber, eyleme gelirken cephanelikle yakalandı.

Star / 1 Temmuz 2013

0 yorum:

Yorum Gönder