Facebook

25 Mart 2014 Salı

TÜRKİYE VURULDUĞU ZAMAN... / NAZIM KIBRISİ

Nazım Kıbrısi’nin sohbetinden :

 “Türkiye vurulduğu zaman bölünecektir. O zaman Rusya oraya girecek. O zaman o (Mehdi) Şam’dan gelecek. Kıyamet günü iki büyük büyük güç birlikte savaşmadan gelmeyecektir.
- Tam olarak mı görünecek?
-Muhakkak değil..  Mehdi’nin eli orada bulunacak, ama hala görünür olmayacak.
-Burada mı?
-Evet, burada. O burada bulunmayan değil, haşa…

-Bu böyle, ne görünüyor?
-Bu patlamaya hazır bir apse gibi… Şimdi doktor diyecek ki, bu tedavi edilemez. Bunun kesilip açılması gerekir. Ve enfeksiyon açığa çıkacak. Şimdi herşey hazır.
Onu ertelemek istiyorlar ki, dolmaya devam etsin. Ve doktorun hepsini dışarı çıkarabilmesi için orayı açması lazım. o hazır. Enfeksiyon son seviyesindedir. Tek istediği bir kesiktir.  Evet muhakkak istiyorlar. O içeride ve kapalı. Şimdi acı veriyor. Bir kesikle hepsi dışarı çıkar. Ve sonra onlar rahat edecekler. Şimdi beklemeye vakit kalmadı. Biraz daha dolana kadar… Biraz daha, ama şimdi hazırdır.

- Seyyidî, onlara iğne verin de o dışarı çıkabilsin.
-Eğer bana verirlerse ben onlara iğne batırırım. Ve şimdi Batı ülkeleri için, atom kuvvetine bağlı olanlar için en zayıf zamandır. Şimdi onlar kesip ayrıldılar. Okyanustan bir dalga geldi ve mahvetti. İsrailliler de isterler, bölgede bir değişikliğe sahip olmayı… Çünkü 1. Dünya savaşından beri o bölgede huzur içinde yaşamıyorlar. Neredeyse 100 senedir onlar huzur içinde yaşamıyorlar. Osmanlı zamanında onlar huzur içinde yaşıyorlardı. Onlar dedi ki, çaresi yok. Onlar bin kere pişman oldu ki, Osmanlı imparatorluğunu kaldırdıkları için... Bin kere pişman oluyorlar. Onlar diyorlar ki, o zaman iyilik görmüşlerdi. Osmanlı sultanları onları destekliyorlardı. Düşünebilen kimse yoktu. Onlar gidecek, milyonlar değil, milyarlar.

Rusya Akdeniz’e iner. Türkiye ve ABD Suriye’ye girer.
-Türkiye Suriye’ye girer mi?
-Girer, ama başına bela alır.

Benu Asfer, sarı insanların orduları… Rus deriz. Seksen tümenle gelirler. Şam’dan bir kuvvet gelecek. Seksen tümen de oradan gelir. Takriben 200 tümen orada toplanır.
Müslüman ordusunun üçte biri şehid olur. Üçte bir dayanamaz, geri çekilir. Üçte bir savaşı kazanır.

Not: Söylendiği gibi kayda geçirilmiş olup, imlasına dokunulmamıştır. 

0 yorum:

Yorum Gönder