Facebook

3 Eylül 2014 Çarşamba

ESED'İN SURİYELİLERİ KRİZ ÇIKARACAK

Takvim Gazetesi yazarı Ergün DİLER 4.9.2014 tarihli yazısında yılbaşı civarında Suriyeliler üzerinde büyük bir kaos hazırlandığını öne sürdü. Ergün DİLER Belçika'da hain ittifak başlıklı yazısında Belçika'da bununla ilgili çok ciddi planlar hazırlandığını ifade etti. Bunun için Türkiye'deki Esed'e bağlı Suriyelilerin kullanılacağını bellirtti. Ergün DİLER Türk ordusunun belki de Suriye'ye girmek zorunda kalacağını söyledi.

Ergün DİLER'in yazısından bu konuya ilişkin bölümü yayınlıyoruz. Yazının tamamını kaynağından okuyunuz.
http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/09/04/belcikada-hain-ittifak

***
"Belçika'da Hain İttifak " başlıklı yazıdan....

Suriye'den gelenlerin başrolü oynayacağı büyük bir sorun şu anda kuluçka dönemini bitirdi. Yılbaşında bunu daha detaylı bir şekilde göreceksin.
Suriye'den gelenlerin büyük bir sorun yaşatacağını birkaç ay sonra daha iyi anlayacaksın. Bunu önlemek çok zor.
Planları bu yönde! Buna da çok güveniyorlar! 

Abartmıyor musunuz?

Abartmak mı! Görürsün yeni yılda! 

Ne olacak peki?

Türkiye'nin gelecekte çok büyümesi, güçlenmesi ya da yara alıp sorunlar yaşaması, Suriye'den gelenlerin yaratacağı akıl almaz türbülansları yönetmemize bağlı. BELÇİKA'da çok ciddi ekipler, çok ciddi planlar hazırladı!
Kaos yaratmak için Türkiye'ye başka bir format atmayı planlıyorlar! Zaten küçük küçük alıştırmalar ADİ OLAYLAR üzerinden yapılmaya başlandı! Haince ve acımasızca operasyon için çalışıyorlar!
Hatta pürüzleri gideriyorlar! Böyle demek daha doğru! 

Suriye de tehdit o zaman?

Esad zaten bunun da içinde! Belki Türk askeri de Suriye'ye girmek zorunda kalacak! Olaylar başladığı an büyüyecek!
Planları bu yönde! Biz de bozmak için uğraşacağız! Esad Türkiye'ye gönderdiği Suriyeliler'e çok güveniyor!"Yıkım" için Belçika'da anlaştılar! Bakalım ne yapacaklar göreceğiz! Mücadele bitmedi bitmeyecek! Türkiye büyüyünceye kadar devam edecek!

0 yorum:

Yorum Gönder