Facebook

24 Eylül 2014 Çarşamba

MENHUS EKİM

Geçen yıl hatırlayan varsa bir “Ekim devrimi” lafı söylenip duruyordu. Ekim devrimi gerçekleşmedi ama gayet sofistike bir 17 Aralık darbe teşebbüsü yapıldı. Bu teşebbüs devletimizin dikkatli bir karşı operasyonu ile etkisiz hale getirildi. Türkiye’nin paralel yapı marifetiyle New York, Londra, Berlin ve Tel Aviv hattına çekilmesine engel olundu. Zahirde elinde sopa tutan paralel yapı idi. Ancak bunların eline o sopayı verenler devletimizin malumu idi.
Şimdi bildiğimiz kadarıyla kendilerine son bir şans verilmiştir. Ya herro ya merro… Ya kazanacaklar ya yok olacaklar. Aslında kazanacaklarından o kadar emindiler ki, ters geldiklerine inanamıyorlar. Sınırlarımız çevresindeki her şey bu aziz vatanın aleyhine dünya egemeni olan o aile menfaatine kurgulanıyor.
Derin milletin derin devleti Allah’ın yardımıyla rical-i gaybin duasıyla bu badireyi de atlatacaktır. Davud’un attığı taş Golyatı devirecektir.
Artık menhus Ekim’leri, Aralık’ları, kara kışları istemiyoruz. Bu devlet-i islamiyenin ve bu Müslüman milletin baharını kimse karakışa çeviremeyecektir.
Bu girizgahtan sonra Elif ÇAKIR’ın Star gazetesindeki “Yargıya yatak odalı ve iple tehdit” başlıklı yazısından bir bölümü sunuyoruz. Dileyen linkteki makaleyi ve onunla ilgili diğer yazıları okuyabilir.

“Yargı içindeki paralel örgüt mensubu hakim ve savcı, çantalarındaki şantaj dosyalarıyla kah hakim ve savcıların odalarını dolaşıyorlar, kah daha önce savcılık yaptıkları adliyeleri dolaşarak, “3 Ekim” tarihiyle tehdit ediyorlar.
Önce 3 Ekim tarihiymiş!
“Anne fil gelince intikamı ağır ve şiddetli” olacakmış!
“Ekim ayında kar yağacakmış, kara fırtınaya karşı hazırlı olmak gerekir”miş!
“22 Temmuz dosyasının hakimleri ve savcıları günlerini görecekler”miş ve “Bu hakimlere ve savcılara değil de, çoluk çocuklarına acıyorlar”mış!
“Ellerinde zaten dosyalar hazırmış, Yargıda Birlik Platformu’na oy verecekleri biliyorlarmış, hepsinin savcılıkları bitecekmiş. Meslekten ihraç edileceklermiş. Yerlerine gelecek 2000 hakim ve savcı hazırmış!”.
“Bu büyük bir savaşmış. Sadece Erdoğan gitmeyecek!”miş. “Hakim ve savcılarda gidecekmiş, Ekim’de büyük deprem var”mış!
“Çok az kalmış”, “Sayılı günler çabuk biter”miş, “Verdikleri kararlar boyunlarına geçecek ip olacak”mış!
Bu tehdit ve şantajları yapanlar, bu sözleri sarf edenler isim isim biliniyor.”


0 yorum:

Yorum Gönder