Facebook

17 Mayıs 2013 Cuma

İRAN KÖRFEZİNDE SAVAŞ

Abdullah Dağistani’nin gaybi haberlerinden:  “Arap olmayan bir Ortadoğu ülkesi İran körfez bölgesine saldıracak.  Bu durum tüm dünyayı petrol kaynaklarının kesilecek olması korkusuna sokacak.”

“Büyük bir ateşin ortaya çıkacağı ve dünyanın geri kalanını kapsayacağı Körfez bölgesinde bir savaş olacak”. 

Abdullah Dağistani 1973 yılında vefat etti.

Birinci Körfez Savaşı, (1990-1991) yıllarında oldu. İkinci Körfez savaşı ya da Irak Savaşı 2003'de başladı. 

Acaba Abdullah Dağistani verdiği gaybi haberlerinde bu iki savaştan mı haber verdi yoksa başka bir körfez savaşı mı olacak ?

Birinci ve İkinci Körfez savaşlarında Batılı güçler Irak’la savaşmıştır. Tahminen Abdullah Dağistani’nin haber verdiği savaş Batılı güçlerin İran’a saldırısını ifade etmektedir.

Gaybi haberi incelediğimizde “Arap olmayan bir Ortadoğu ülkesi İran Körfezine saldıracak” denmiştir. Ortadoğu’da Arap olmayan ülke kavramına en uygun ülkenin İsrail olduğu akla gelmektedir. Sanırım Abdullah Dağistani büyük ihtimalle İsrail’i kastetmiştir. Acaba İsrail’i neden açıkça belirtmemiştir, bilemiyoruz.

Bu varsayımdan hareketle İsrail eninde sonunda Dünya ve Ortadoğu konjonktüründe uygun bir fırsatta İran’a saldıracağı anlaşılıyor.

İsrail bölgedeki büyük milli devletleri bölüp parçalama ve İsrail’e karşı çıkamayacak küçük devletçikler oluşturma politikası gereği böyle bir saldırıya kalkışabilir.

Hadis-i şeriflerde İran'ın yedi gece sekiz gün süre ile yıldırımlarla vurulacağına dair kayıtlar okumuştum. 

Elbette bu savaşın altındaki asıl sebep petrol ve doğalgazın uluslararası şirketlerin eline geçmesidir. Yani doğal kaynakları büyük milli devletler değil, küçük etnik devletler yoluyla daha kolay sömürebilmektir.

Denilebilir ki, İsrail Körfez bölgesine saldıracak. Çıkacak savaşta petrol kaynaklarının kesilecek olma tehlikesi korkusuna yol açacak. Bu nedenle savaş büyüyerek bir dünya savaşına yol açacak. 

Gaybi Haberler


0 yorum:

Yorum Gönder