Facebook

10 Mayıs 2013 Cuma

2014 VE 2015 YILLARI HAKKINDA ÖNGÖRÜLER…

Beykozlu Osman Akfırat’ın ifadelerine göre Üçüncü Dünya Savaşı’ndan önce Avrupa, Türkiye’yi  dışlayacak ve atacak. Çok üzülecekler Avrupa bizi dışladı diye o zaman bazıları; ama bunun ne büyük rahmet olduğunu geride kalanlar anlayacak...” diyor. 

Ayrıca “NATO'dan da çekilir o zaman Türkiye herhalde !” ifadesiyle Türkiye’nin NATO’dan çekileceğini bildiriyor. NATO’dan çekilmek için çekilmemizi gerektirecek çok önemli gelişmelerin olması gerekmektedir.

Beykozlu Osman Efendi ayrıca Türkiye’de idarenin bozulacağını ve bir yeniden yapılanma sürecine girileceğini ifade ediyor. Zorlu bir ameliyat olacak. 

Bununla ilgili olarak Nazım Kıbrısi’nin şu ifadeleri kayda değer: “Türkiye’nin başındakiler Avrupa’ya bağlanalım, Amerika’ya bağlanalım, Rusya’ya bağlanalım diyecekler. Sonunda Rusya’ya bağlanalım diyenler galip olacaktır. Rusya ile beraber olunca bütün Rusya karşıtı devletler ayağa kalkacaktır.”

Acaba iktidarda olan şimdiki hükümet mi Avrupa’ya ve Amerika’ya sırtını dönecek? Çünkü Erdoğan zaman zaman Şanghay İşbirliği Örgütüne girmekten söz etmektedir. Ancak aşağıdaki alıntı bunun öyle olmadığını ima etmektedir.

“Bir hükümet gelecek üç ay komünist Rus tertibi olacaktır, lâkin bütün Türkiye değil, ahali de ordu da ikiye ayrılacaktır.”  

Sufi Forum’da Naksi rumuzlu kişinin getirdiği yorum: “Şeyh Nazım hazretleri Türkiye’ye bir siyasi parti gelir ve Avrupa Birliği ile ilişiği keser ve Rusları benimser buyurmuştur."  

Parçaları bir araya getirip yorumladığımızda şu sonuçlara ulaşıyoruz. Unutulmamalıdır ki varılan bu sonuçların doğruluğu alıntıların değeri ile sınırlıdır. Yani şu olacak demiyoruz. Buradaki alıntılardan bu sonuç çıkmaktadır diyoruz. Yani biz gelecekten haber vermiyoruz. Mevcut veriler üzerinde fikir yürütüyoruz.

Türkiye’de bir hükümet değişikliği olacaktır. Bu hükümet ya seçimle ya da bir darbe ile başa geçecektir. Bu hükümet Rusya ile birlikte hareket edecektir.  Muhtemelen bu hükümet sebebiyle Avrupa Türkiye’yi dışlayacak ve ardından Türkiye NATO’dan çekilip  Şanghay İşbirliği Örgütüne katılacaktır.  

Komünist tertibi ifadesi bir darbe ihtimalini çağrıştırmaktadır. Darbe olmasa da bir tertip olacaktır. Bu tertip sonucu üç aylık bir hükümet kurulacaktır. 

Bediüzzaman’ın Sünni ve Alevilere yaptığı uyarıyı nazara alırsak kökü dışarda zındıka cereyanı birini diğeri aleyhinde kullanacak. Bunu ezince öteki aleti de kırıp atacaktır. Bediüzzaman  zındıka cereyanı tabiriyle tahminen Avrupa'nın içimizdeki uzantılarını kastetmiş olmalıdır. Görünen o ki, Türkiye’yi yıllardır kendi içinde Kürt sorunuyla uğraştıran dış güçler hemen şimdi başka sorunları devreye sokacaktır.

“Ancak bütün Türkiye değil, ahali de ordu da ikiye ayrılacaktır” ifadesinden ülkenin fiilen ikiye mi bölüneceği yoksa derin bir anlaşmazlığa mı düşeceği tam anlaşılmamaktadır. 

Konuya uzaktan yakından ilgisi olduğunu sandığım bir alıntıyı buraya eklemek istiyorum. Aytunç Altındal’ın Türk İmparatorluğunun Yıkılışına Dair Kehanetler isimli kitabında Bizanslı tarihçi Laonicus Chalcondlyles'in kehaneti şöyledir: 

“Önce, Müslüman şeriatı artacaktır. Eğer yedinci seneye kadar kaldırılmazsa, on ikinci seneye kadar buranın hâkimi olacaktır. Sonra, Hıristiyan silahlarıyla bir tutsaklık dönemi gelecektir.  Türklerin başına geçecek 11. devlet adamı, ülkenin bekasını belirleyecektir.” demektedir. 

Türkiye’de iktidarda olan şimdiki partinin ömrünün 12 yıl olduğu, bu dönemin sonunda ülkenin dışarıdan saldırıya uğrayacağı anlaşılıyor. Ülkenin bir kısmı işgale uğrayacaktır. İstanbul ve Türkiye’nin doğusu işgale uğrayacaktır. 

Yönetimdeki parti; Beykozlu Osman Efendi, Abdullah Dağistani’nin gaybi haberleri  ve Bizanslı tarihçi Laonicus’un kehanetinde belirtildiği üzere Müslüman bir hükümettir. 

2014 yılında hem yerel seçimler, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri, ardından 2015 yılında genel seçimler var. Her haliyle önümüzdeki iki yıl Türkiye’nin bekasının belirleneceği çok kritik yıllar olacaktır. Bu sürecin mücadele eden taraflar arasında çok sert geçeceği beklenmektedir. 

Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin. Allah baştakilerin başlarına akıl, kalplerine iman versin. O zaman iş kendi kendine düzelir. 

Gaybi Haberler

0 yorum:

Yorum Gönder