Facebook

30 Mayıs 2013 Perşembe

MEŞHUDAT DERSLERİ

Aşağıdaki dersler tamamen rüya benzeri meşhudat olup, halihazırda devam eden maddi ve manevi melhame-i kübrada hayatta ve ayakta kalmak adına manen ders verilmiştir.

Merak etmeyin size bir şey olmayacak.

Bir yerde bomba patladığı zaman sakın oraya merak ile gitmeyin. İkinci bir bomba ihtimali vardır. Birinci bomba ile dikkati çekip meraklıları oraya toplar, sonra onları ikinci bomba ile öldürürler.

Bombardıman ya da deprem sırasında secdeye benzer şekilde yere tam yapışın. Buna cenin vaziyeti almak da deniyor.

Aç kaldığınız zaman boş nehir yataklarında kumu bir karış kadar kazın. Kuma gizlenmiş balıklar bulacaksınız. Onları yiyebilirsiniz.

Kimyasal silah kullandıklarında hemen en yakın suya atlayın. Evde iseniz duşun altına girin. Hiçbir şey bulamazsanız çamura bulanın. 

Seni takip ettiklerinde koş, bir mağaraya gir. Mağaranın sonuna kadar git. En sonunda ayak üzeri duvara ellerini daya. Bekle. Rical-i gaybden görevliler seni gelir alırlar. Araya zaman farkı girecektir. Seni arayanlar ise seni bulamazlar.

İki gün ölmemeye bakın. Kendinizi koruyun.

Gönül sultanı bazen gaza sultanını şer’ sultanı ile karşılaşmaması için engelleme yapar. Bu gaza sultanının iyiliği içindir.  (Gönül sultanı: Rical-i gaybde idareci makamındaki evliyaullah, gaza sultanı: Halen maddi-manevi harb içinde eğitim gören kişiler, şer’ sultanı: şeriat sultanı yani devleti yöneten idarecilerdir)

Gaza sultanını şimdi ziyarete gelsek ona zarar vermiş oluruz. Ne vakit gaza sultanı gönül sultanı olunca o zaman onu ziyarete geleceğiz.

Makamlarınız yukarıda sizin için muhafaza ediliyor. Şimdi onu size versek siz koruyamazsınız.

Bizim kim olduğumuzu merak ediyorsunuz. Bizim kim olduğumuz önemli değil. Fatih’in İstanbul’u fethettiğinde de biz çalıştık. Biz yetmiş kişiyiz. “Fatih zamanında Akşemseddin Hazretlerinin başkanlık ettiği bir manevi veli grubu...”

Gaybi Haberler


0 yorum:

Yorum Gönder