Facebook

11 Kasım 2013 Pazartesi

GÜNÜMÜZ İÇİN YAZILAN NOSTRADAMUS KEHANETLERİ YORUMLARI

Dörtlük II-62:
"Mabus" yakında ölecek.
İnsanlar ve hayvanlar korkunç bir hezimete uğrayacak.
Sonra aniden intikam görünecek
Yüzyıl, hakimiyet, susuzluk ve açlık, kuyruklu yıldız geldiğinde.

Mabus kimdir ?. Mabus İsa peygamberin görüşlerini savunurmuş gibi gözüken ama gizliden onu kendi kirli amaçları için kullanan, dünyayı kaosa sürükleyen kişidir. Yani bir aldatıcıdır. Oysaki alanen Amerika nın karşısında gibi görünen ama onla birçok ticari gizli anlaşmaları olan ve bizzat Amerika tarafından korunan kişi Son Papa Francis’dir. Ölümü ile birlikte vurgulanan tabir Siyonist düşüncede temsil edilen İnsanlar(İsrail milleti) ve hayvanlar(İsrailliler dışında kalan milletler) dır. Papanın ölümü ile birlikte misyonu daha korkunç bir şekilde yürütecek kişinin intikamsal boyutta bir çılgın saldırıları hemen akabinde gerçekleşecektir. B u Kişi AntiChrist yada İslam da geçen adıyla Deccal dir.

Dörtlük IV-58:
Kavurucu güneş insanların boğazında
Etrüsk toprakları insan kanı ile yıkanıyor
Bir kova su, lider oğlunu kurtarıyor.
Tutsak leydi Türk topraklarına götürülüyor

Nostradamus'un kritik bir süreçte anlatmak istediği yer Türklerin ve Kürtlerin yaşadığı topraklar dır. Yani Türkiye’dir. Ve bu topraklarda ölüm o denli fazladır ki adeta insan kanı bir nehir gibi beslemektedir buraları, bir yandan savaşın şiddeti bir yandan nükleer silahlar ve benzeri ölümcül araçlar sebebi ile iklim yaşanmaz bir hale gelerek adeta cehennemi tasvir etmektedir. Bu gelişmelerin sonunda parçalanma süreci tetiklenip yeni bir Kürt devleti ilan edilebilir. Türk topraklarına götürülen Tutsak leydi aslında çok değer arz eden teknolojik bir silah planı yada buluş olabilir. Karşılığında bir liderin oğlunun hayatı ile takas edilmesi söz konusu, bu olay kova burcu yani ocak-şubat aylarını kapsamaktadır.

Dörtlük III-97:
Yeni bir kanun, yeni topraklarda hüküm sürecek
Suriye İsrail ve Filistin'e doğru
Büyük barbar imparatorluğu çürüyor,
Ay çevrimini tamamlamadan önce.

Yukarıdaki dörtlük de olduğu gibi Nostradamus'un birçok kehaneti günümüz de geçen baş döndürücü hızdaki vahşi dünya düzenini anlatır. Büyük Ortadoğu Projesi bu dörtlük de gayet güzel bir şekilde amacı ile birlikte anlatılmıştır aslında, büyük barbar imparatorluğu tek bir ülke anlamında ele alınmaması gerek, çünkü burada imparatorluk deyimi İslami modelle yönetilen cumhuriyet ve krallıkları vurguluyor. İstanbul şehri ile ilgili bir gelişmeyi haber veriyor ( 2020 Olimpiyatlarının İstanbul’a verilmemesinin ardındaki gizli sebep budur işte) Kendi içinde yüksek egoya mahkum, birlik ve beraberlikten uzaklaşan İslami devletler yüzyıllar boyunca bu tutumu ile çürümeye ve dağılmaya başlayarak kendini sahiplenen kapitalist düzenin oyuncağı olarak, önündeki tehlikeyi dahi görememiş ve savaşa tahrik edilmiş, topraklarını kaybederek iktidar gücünü yitirmiştir.


Dörtlük III-61
Büyük haçlı bandosu ve mezhebi
Teşhir edilecek Mezopotamya'da
Işık eşliği nehrin yakınında,
Aynı kanun bir düşman için kabul edilecek

Avrupa Birliği, Amerika-İsrail birlikteliği ortak amaç içinde hareket ediyorlar. Son zamanlarda Evangelist adı verilen özünde Armageddon'u gerçekleştirmek olan bir mezhep ve bu mezhebin izlediği yol haritası, şu sıralar cereyan etmekte olan karışıklığın hüküm sürdüğü topraklarda o denli zekice uygulanıyor ki başta bizler olmak üzere tüm gelişen aleyhte oluşumlara seyirci kalıyoruz. Unutulmamalı ki ifade edilen toprakların büyük bölümü Türkiye'nin topraklarıdır. Sevr'in hortlatılmak istenmesinin bir diğer gayesi de budur işte. Işık eşliği terimi Mezopotamya toprakları üzerinde yüksek derecede şiddetli bir askeri operasyonu haber vermektedir. Dünya devletlerinin gözü boyansın diye kendi yetiştirdikleri kuklayı yani Esad'ı belki de idama götürecek bir hukuksal prosedürü nü işleme koyacaklar. Lakin Suriye işgali sonrasında sıra İran ve Türki Cumhuriyetlere gelecektir.


Kaynak: Gizli Gelecek

0 yorum:

Yorum Gönder