Facebook

14 Kasım 2013 Perşembe

İRANLI KRİPTO YAHUDİLER VE BİLİNMEYENLER

İRANLI KRİPTO YAHUDİLER VE BİLİNMEYENLER
Koray Kamacı
Önce Vatan Gazetesi Yazarı

Yahudilerin Dünyanın birçok yerine dağıldığı bilinmektedir. Bunların en bilinmeyeni ve dikkat edilmesi gerekenlerin başında da Kripto İran’lı Yahudiler gelmektedir. Baktığımız zaman bugün ABD ve İsrail’in, İran’a neden bu kadar sinir olduklarının ve bir kaşık suda boğmaya çalıştıklarının pek çok gerekçesi vardır. Bunlar ‘’petrol, nükleer kontrol ve Siyonist düşmanlığı’’ şeklinde sıralanabilir. Bunun dışında ise bugün özellikle İsrail ve ABD’de çok etkin olan bir grubun varlığını ve onların İran’la olan bitmemiş hesaplarını da göz önünde bulundurmak gerekmektedir. İran’ı yerle bir etmek isteyenler sıralamasında en önde bulunan bu grubun ismi İran Yahudileridir.

Yazının devamı için linki tıklayınız.
http://www.oncevatan.com.tr/iranli-kripto-yahudiler-ve-bilinmeyenler-makale,30333.html

Açıklama:
Bu makalenin baş kısmını buraya almamızın ve devamı için link vermemizin nedeni; hadislerde ve evliyaullahın keşiflerinde haber verilen batının İran'a saldırısının arka planını deşifre edebilmektir. Bugün birçok kardeşimiz kendi ülkesi olan Türkiye'nin politikalarını kıyasıya eleştirirken; İran'a ve onun politikalarına sempati duyuyor.

İran halkı bizim kardeşlerimizdir. Ancak nasıl devletimiz uzun bir süre Türk zannettiğimiz, ancak ne türk ne de müslüman olan kripto azınlıkların denetiminde yanlış politikalar yürütmüş ise, aynen İran da islam devrimi söylem ve politikalarına sahip görünürken gerçek göründüğü gibi değildir. 

0 yorum:

Yorum Gönder