Facebook

8 Kasım 2013 Cuma

MEHDİ’DEN ÖNCEKİ SON FETRET

Nazım Kıbrısi’nin Berlin hutbesinden alıntıdır:

O fetret devri de gelecektir ahirinde dünyanın, bütün müslümanların başında başı kalmayacak ve İslam' a karşı olanlar, münkir olanlar, kafir olanlar, onlar müslümanlara etmedik eziyeti zulmü bırakmayacaklar. 

Bununla beraber: ‘Sonra benim ehli beytimden Cenab-ı Allah bir kimseyi gönderecektir ki; o gelecek olan zat sahib'ul keramet, sahib'ul adalettir, tam adalet, tam insan, tam keramet üzerine olan bir zat-i ali kadirdir, kadri yüce bir kimsedir, benim nesli pakimdendir, 40. torunumdur, o gelecektir İslam’ın başına, emanetleri teslim alacaktır

Yine en sonunda Yavuz Sultan Selim Emanetleri teslim aldığı gibi en sonunda gene Osmanlı’dan bir Sultan Selim gelse gerektir, ondan da vaktin sahibi olacak Mehdi aleyhisselam emanetleri teslim alsa gerektir. İşte önümüzde bu var şimdi. Bu zahmetli günler ilelebet değildir, gözleri aydın değil kara olsun İslam düşmanlarının.

Ondan sonra o islam düşmanları dediler ki:  "bu böyle gidecek."

Biz diyoruz ki: Hayır gidemez! Bosna düşecek değildir. İstanbul da düşecek değildir. Anadolu da düşecek değildir. Kosova da, Sancak da düşecek değildir. Makedonya da düşecek değildir. İslam Alemi düşecek değildir. Hepsi ayağa kalkacaktır.

Şark-i Roma' yı alan ve Peygamber efendimizin medhine mazhar olan Fatih Sultan Mehmet Han gibi bir başka Sultan gelecek ve Garb-i Roma' yı fetih edecektir. Bu da müjdemizdir."

0 yorum:

Yorum Gönder