Facebook

27 Haziran 2013 Perşembe

GEZİ’NİN İKİNCİ RAUNDU SİLİVRİ Mİ?

Bütün dünya Erdoğan’ı alaşağı etmek için birleşmiş görünmektedir.  Gezi olaylarında bunun ilk ciddi teşebbüsü yapıldı. Ancak devletin gücü buna fırsat vermedi. Zira D. oteli altında oluşturulan hastane bu isyanı tezgâhlayanların ne kadar hazırlıklı olduğunu gösteriyor.


Bu olayın arkasında dünya çapında finans kapital çetenin yanında hükümetin aldığı tedbirler sayesinde kârları azalan ilaç, içki, tütün tröstleri yer almaktadır. Bununla kalsa iyi, epeydir  “van minut” un ve Mavi Marmara’nın hesabını sormak için uygun zamanı bekleyen İsrail’i de unutmamak lazım.

Diğer yanda Kanal İstanbul’u inşa ederek Montrö anlaşmasını çöpe atacak, 3. Havaalanı ile Avrupa hava tekelini kıracak, doğalgaz ve petrol boru hatları ile İngiltere ve Rusya’nın tekelini kıracak olan Türkiye’nin girişimleri en kısa zamanda akamete uğratılmazsa bir daha Türkiye’yi tutan olmayacaktır.

Türkiye dünyanın her yerindeki mazlumların ve Müslümanların koruyucusu, kollayıcı ve yardımcısı olmuştur. Tez zamanda bu gidişata da son vermeli, Türkiye’nin ezilen toplumların ve Müslümanların ümidi olarak yeşermesine engel olunmalıdır.

Öyle anlaşılıyor ki Türkiye’nin kabahatleri dizi aşmış ve artık gerekenin yapılmasının zamanı gelmiştir. Öyle ki, Menderes’in canına mal olan, Demirel’in şapkasını alıp gitmesine neden olan politika değişikliği nedeniyle artık kontrolden çıkan Erdoğan’ın hakkından gelinmelidir.  Onun için yakın zamana kadar bütün dünyanın takdir ettiği devlet adamı birden kötülenmeye başladı. Artık onun bir diktatörlük hevesi içinde olduğu borazanı öttürülmeye başlandı.   

Biz de Alabora gibi diyoruz ki: Gezi birkaç ağaç meselesi olmadığı gibi, bu mesele artık Erdoğan gitsin meselesi de değildir.  Türkiye’nin birikimlerini her 10 yılda bir tazeledikleri darbelerle iç eden, IMF’den alınan borçları cebe indiren, Türkiye belini doğrulttukça vurdukları darbelerle Türkiye’yi geriye itekleyen iç ve dış ittifakların bu millet tarafından bilinmesi şarttır.

Biz bu yüzden Yahudinin duasına amin demeyeceğiz diyoruz.  Ayrıca biz Erdoğan sevdalısı falan değiliz. Biz particiliğe değil, devletin bekasına önem veriyoruz.  Seçimden seçime oyumuzu verip, kendi hizmetlerimize odaklanıyoruz. Başımızdakilerin bir zerre hayır işinde onlara bin dua ediyoruz. Ta ki her günümüz biraz daha iyiye gitsin diye. 

Ancak bugün en temel meselelerde devlet ve milletin selameti için birlik olunması gereken zamanlarda milletimizin arasındaki inanılmaz ayrışma bizleri üzmekte ve ürkütmektedir. Önümüzde yazmaktan çekindiğimiz çok büyük olaylar kapımıza gelmiş durumdadır. Eğer biz sınırlarımızı kapatıp, hiçbir şeyle ilgilenmesek dahi gelişmeler bizi yutup içine alacaktır.

İç ve dış ittifak Erdoğan’ı test etmiş ve sanırım umduklarından daha çetin çıkmıştır. Bu durumda daha sert kaos mühendisliği devreye girecektir. Bunun izleri şimdiden sökün etmiştir. Bir örgütün toplantısında 5 Ağustos 2013 tarihinde Silivri mahkemesinin basılması kararı alınmıştır. Bu da her halde Büyük Fransız İhtilalinin fitilini ateşleyen Bastille hapishanesinin basılmasına ve içerdeki mahkumların salıverilmesine benzetilecektir.

Peygamberimizin bir hadisinde “Topal bir adamın etrafında vuku bulacak olan bir fitne”den söz edilmektedir. Silivri’de bu tarife uyan bir adam mevcuttur. Silivri’yi basmayı planlayanlar oradaki mahkumları salıvermeyi ve büyük bir kalkışmanın fitilini ateşlemeye çalışmaktadırlar. Gezi de fitil ateşlenmiş ancak sönmüştür. Bu ilk girişimden sonra muhtemelen taraflar bütün güç ve stratejileriyle yeniden yüklenmeye hazırlanmaktadırlar.

Unutulmamalıdır ki: Ergenekon’un askeri ayağı mahkeme önüne çıkarılmış olmasına rağmen sivil ayaklarına dokunulmamıştır.

İnşallah bu işlerin sonu Bediüzzaman’ın ifadesiyle şöyle olacak: “Süfyan komitesi, Hazret-i Mehdî cemiyetinin mucizekâr mânevî kılıcıyla öldürülecek ve dağıtılacak." “Hazret-i Mehdînin cemiyet-i nuraniyesi, Süfyan komitesinin tahribatçı rejim-i bid’akârânesini tamir edecek, Sünnet-i Seniyyeyi ihyâ edecek.”

Dipnot: Buradan kimse Erdoğan’ı Mehdi ilan ettiğimizi çıkarmasın. 

Gaybi Haberler

0 yorum:

Yorum Gönder