Facebook

19 Ağustos 2013 Pazartesi

MISIR HADİSLERE GÖRE NEREYE GİDİYOR?

"Mısır'da Kureyş’ten bir adam çıkar, çökük burunludur. Mağlup olur ve mülkünü zail eder ve Rum'a kaçar. Onları İskenderiye'ye getirir ve müslümanlarla savaşır ve ilk melhame bu olur"


Hadis’in başka bir versiyonunda ise “Emevi soyundan” kaydı geçer. 

Allahu a'lem, eğer şimdiki Mısır olayları hadis-i şerifte bahsedilen olaylar ise bu durumda darbeci Sisi'nin yakında başarısızlığa uğrayacağını, olayları kontrol edemez hale gelince ülkeden kaçacağını, Mısır önlerinde bekleyen batılı donanmanın Mısır'a müdahale edeceğini, İskenderiye'nin bombalanacağını, batılı işgalcilerin İskenderiye merkezli bir Kıpti Hristiyan devlet kuracağını, büyük savaşların ilkinin bu olacağını, inşaallah Mehdi'nin zuhuruyla islam aleminin şahlanacağını ve bütün işgalcilerin silinip süpürüleceğini anlıyoruz.

Bediüzzaman Mısır'ın islam aleminin zeki bir evladı olduğunu, Mısır, Kafkas, Türkistan'ın herbirinin o zamanlar eğitimde olduklarını, bu asilzade evlatların şehadetnamelerini (diploma) aldıktan sonra herbirinin bir kıta başına geçeceğini, islam bayrağını üç kıtanın başında dalgalandıracaklarını gaybi haber vermiştir. 

Mısır inşaallah Afrika kıtasının başına geçecek ve islamın parlak bir yıldızı olacaktır. Bu karanlık ve acı günler elbette gelip geçecektir. Firavunlar ve bütün destekçilerinin yüzleri kara olacaktır. 

Mısır'ın şehitleri fani bir hayatı verip ebedi bir cenneti satın aldılar. Onlar için üzülmüyoruz. Bu hayat bunun için... Gerektiğinde ümmetin selameti için feda edilir. 

0 yorum:

Yorum Gönder