Facebook

21 Ağustos 2013 Çarşamba

ERDOĞAN YALNIZ MI KALDI?

Ergün Diler'in Takvim gazetesindeki 21 Ağustos 2013 günlü yazısından notlar:


BARONLAR ve AMERİKA, Mısır'da "İslami dil kullanılmaması ve Müslümanların sandık dışına itilmesi" konusunda anlaşmış görünüyor! Arap aleminin kalesi olan Mısır'da bu anlaşma tutar ve Müslüman Kardeşler ZORLA tasfiye olursa, ardında bir de TERÖRİST damgası yerse sırada Türkiye var demektir!
Enerji yollarının kontrolü ve paylaşımında İngiltere-Musevi aileler ve Avrupa, Amerika ile mücadele ederken biri sanki alçak bir sesle "Siz savaşırken aradan Müslümanlar ve özellikle Türkiye sıyrılacak!" demiş gibi bir hal var! Ve sanki tarihi mücadeleye ANKARA nedeniyle ara verilmiş gibi!
…………..
Gezi'de başlayan ve söylenildiği gibi MASUM olmayan gösterilerin tek amacı ERDOĞAN'dan kurtulmaktı!
Bakın AK PARTİ'den değil!
Bu ne demek!
Bu, şu demek; Mücadele eden İKİ GÜCÜN Erdoğan'ı tasfiye etmek için anlaşması demek! Aralarındaki kavgaya bir süre ara vermesi demek! Önce Ankara'yı halledelim, sonra kaldığımız yerden devam ederiz demek! 
………….
Türkiye hep bu iki gücün güdümünde kaldı! Hangisinin gücü ötekine yettiyse onun adamlarının yolu açıldı! 
…………
Büyüyen Türkiye ve Erdoğan durdurulamaz! Bunu biliyorlar! Enerji ile buluşan, terörü bitiren, cari açığı sonlandıran Ankara büyük tehlike! Ne yapıp edip bu rüzgarı kesmek için çırpınıyorlar! Kürt'üyle Türk'üyle büyüyen Türkiye, enerji ile buluşan milletin önünde kimse duramaz! Bu nedenle İNGİLTERE rahatsız! Musevi aileler rahatsız!
Ankara'nın durmadan ilerlemesinden Obama bile rahatsız!
Çünkü Ankara Ortadoğu'da bir oyun kurup başarıyla sonlandırdı mı karşı tarafın psikolojik üstünlüğü tamamen biter! Sıkıntı bu!
………….
Son viraja girildiğinin onlar da farkında!
Mart'taki seçimlere kadar Erdoğan'a fatura kesmek isteyecekler! Bu nedenle AK Parti seçmeni tanımlaması dışında kalan HERKES birleşmiş durumda! Arkalarında BARONLAR var! İngiltere, Avrupa ve Obama'ya rağmen hareket eden Amerika!
Karşıdaki CEPHE bu!
Büyük Türkiye'yi önlemek için büyük düşünen ve büyük ülke hayali kuran Erdoğan hedefte! Partisi değil! Çünkü amaçları Erdoğan'ı götürüp MUTEDİL birini getirmek! İddiasız ve önce BATI'ya kulak veren birini!
……………
Türkler çok uzun zaman sonra bir OYUN kurup finale gidiyorlar!
Dillendirilmeyen ve içeride oluşturulan koalisyonun derdi bu! Daha doğrusu onlara verilen görev bu! SANDIKTAN çıkamayan CHP de ayak oyunlarıyla gelme derdinde!
Bu nedenle Van'a, Hakkari'ye gitmeden Şam'a ve Bağdat'a gitti! Roller dağıtıldı çünkü! Öyle bir maç oynayacağız kiHAKEM yok! Bir yanda millet, bir yanda ipi dışarıda olanlar!
Çok zor olacak!


0 yorum:

Yorum Gönder