Facebook

12 Eylül 2013 Perşembe

HATAY'A DİKKAT !

Hatay'a dikkat... Provokasyon Hatay üzerinde yoğunlaşıyor. Hatay'ı Türkiye'nin yumuşak karnı haline getirip oradan vurmak istiyorlar. Hatay'daki gerginlik sırasında ölen Ahmet ATAKAN'ın ölümü hemen polise yıkılmaya çalışıldı. Gazeteler bu yönde fitne kışkırtıcı manşetler attılar. Ahmet Atakan'ın binadan düştüğünü gösteren kayıtlar ortaya çıktığı halde medya olayı çarpıtarak vermeyi tercih etti. 

Nazım Kıbrısi bir sohbetinde Türkiye'de ne kadar -izm varsa hepsinin Hatay - Amik ovasında yok olacağını haber vermiştir. Fitne bombasının fitilini ateşlemek istiyorlar. İnşaallah bu ateşten ülkemiz ve müslümanlar en az zarar görür duasındayız. 


Malum fitne ateşi iç ve dış mihrakların plan ve hazırlıkları ile Eylül ayında başlatılacağı haber verilmişti. Aynen öyle oluyor. Nazım Kıbrısi'nin bahsettiği tertip fitnesi geliyor. Hadis ve gaybi haberler en az 3 ay kargaşayı haber veriyor. İnşaallah bu kötü niyetli kalkışma fitnecilerin perişan olmasıyla sona erecek. Bu kargaşa döneminde müslümanlar kısmen baskı ve zulüm görebilir. Sabır ve temkin lazım. 


Bizim için vatan, millet, devletin birlik ve bütünlüğü her şeyin üstünde.. Bu islam yurdunun bolşevik baykuşlarının yada mezhepçilerin kargaşa alanı olmasını temenni etmiyoruz. Daima müspet-olumlu hareket etmek, kışkırtmalara kapılmamak suretiyle güvenlik güçlerimizin işini kolaylaştırmaya çalışalım. Kanunlara uyalım. Asayişi koruyalım.

Bediüzzaman bir yazısında "Dahilde müspet hareket etmek esastır. Kafirin ve mürtedin tecavüzatına karşı topuz lazımdır" demiştir. Biz devlete karşı bir kalkışmayı hiç bir şekilde onaylamıyoruz. Onun için bu ülkede müslümanlara baskı uygulandığı dönemlerde bile devlete isyan olmamıştır. Kafirler tabirinden dış düşman saldırısını, mürtedler tabirinden ülke içindeki dinden çıkıp devlete isyan edenleri anlıyoruz. Ancak kafir ve mürtedin saldırılarına karşı topuz kullanacak devletin silahlı güçleridir.  Onun için daima millet olarak asayişe uygun hareket ederek devlete yardımcı olmalıyız. 

Bu arada Bediüzzaman'ın sık sık alıntı yaptığım şu yazısının muhtemelen bu olaya işaret ettiği kanaatindeyim. Bediüzzaman Sünni ve Alevileri uyarıyor:

"Ey Ehl-i sünnet ve'l-cemaat ve ey Al-i beytin muhabbetini meslek edinen Aleviler! Çabuk aranızdaki bu manasız nizaı ortadan kaldırınız. Yoksa şimdiki kuvvetli bir şekilde hükmeyleyen zındıka cereyanı birini diğeri aleyhinde ezmesinde kullanacak. Bunu ezdikten sonra o aleti de kırıp atacak" 


Türkiye'nin zayıflatılması hatta devlet olarak yok edilmesi için dış düşmanlarımız Türkiye'de Sünni ve Alevi çatışması çıkarmak için sürekli provokasyonlar yapmaktalar. Evimizin çatısının başımızın üzerine yıkılmasını istemiyorsak Sünni ve Aleviler olarak yüzde doksandokuz beraberlik noktalarını esas yapalım. Yüzde birlik farklı tarafımız da bizde kalsın. Herkes birbirine saygılı olsun. 

Gezi- Hatay bahane... Hedefte Türkiye var. Düşmana fırsat vermeyelim.

Gaybi Haberler

0 yorum:

Yorum Gönder