Facebook

16 Eylül 2013 Pazartesi

TÜRKİYE’YE YAKLAŞAN TEHLİKE

Serdar TURGUT Türkiye’ye yaklaşan bir tehlikeyi haber veriyor. Çünkü “Türkiye işleyiş mekanizmaları global güçler tarafından konulmuş olan global dünya sistemini zorluyor.”  Yazarın bulgularına göre “Türkiye’nin giriştiği bu cüretin ve bu isyanın bir şekilde cezalandırılması gerekiyor.”  

Serdar TURGUT’un Habertürk gazetesindeki 16 Eylül 2013 Pazartesi günkü yazısını okumanızı tavsiye ediyorum.  Yazının linkini veriyorum.



Önümüzdeki aylarda önceden evliyaullahın haber verdiği yıkıcı entrika, kalkışma, tertip gibi tabirlerle anlatılan kaos Erdoğan’ın devrilmesini hedefliyor. AKP şu anda en azından oyların yarısını alarak halk desteğine sahip olduğu için ekonomik ve siyasal birçok kriz çıkarma girişimi Allah’ın korumasıyla ve evliyaullahın dualarıyla akim kaldı. 

Ancak Bediüzzamanın en sonundaki “hatiat” tabiriyle, Nazım Kıbrısi’nin “tertip” tabiriyle ve başka evliyaullahın dindar Başbakanı devirmeyi hedefleyen entrika ve kargaşa başta belki hedefine ulaşmış gibi görünecek, ancak inşallah bu entrikayı çevirenlerin mahvıyla sonuçlanacaktır. Onların bir hilesi varsa Allah’ın hilesi daha güçlü olacak ve ters geleceklerdir.

Bu tertibin ardında büyük dünya güçleri vardır. Türkiye’nin büyük bir dünya gücü haline gelmesinin önüne hiçbir güç engel olamayacaktır. Bizden çalınan tarihimiz yine geri dönecektir. Türkiye yeniden şahlanacaktır. Türkiye büyük komutanı ile yeniden dünyaya barış, adalet ve insanlığı Peygamberimizin yaşadığı islamiyeti yaşayarak gösterecektir.   

0 yorum:

Yorum Gönder