Facebook

29 Eylül 2013 Pazar

TÜRK-YUNAN SAVAŞI YAKLAŞIYOR

Safa Asya, bloğundaki 27 Eylül 2013 Cuma günlü" Yunanistan'da askeri darbe olacak" başlıklı yazısında  Yunanistan'daki gelişmeleri ele almıştır. Buna göre daha önceki Kıbrıs savaşındaki örtülü süreci örnek vererek Yunanistan'da darbe yapılacağını ve bunun ardından Yunan ordusunun Türkiye'ye saldıracağını evliyaullahın gaybi keşiflerine dayanarak haber vermektedir.

Bilindiği üzere Abdullah Dağistani, Bediüzzaman Said Nursi, Abdullah Gürbüz Baba ve bu konudaki Diva-ı Ricalü'l gayb kararlarında Yunanistan'ın haksız bir biçimde Türkiye'ye saldıracağını, bu savaşın sonunun Yunanistan'ın hüsranıyla sonuçlanacağını, Ege Adaları ve Batı Trakya'yı Türkiye'nin ilhak edeceğini, Bediüzzaman'ın şifai bir ifadesinde Kıbrıs'ın tamamının Türkiye'nin eline geçeceğini ifade etmiştir.

Ancak unutmayalım ki muhtemelen Orta Doğunun hareketlenmesinden önce Türkiye içinde dış ve iç güçlerce bir operasyon icra edilecek. Türkiye uluslararası güçlerin arzu ettiği biçimde yeniden dizayn edilmeye çalışılacak. İnşaallah şer olarak başlayan olaylar hayra dönecektir.

http://safaasya.blogspot.com/

Yazıyı ilgili linkten okuyunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder