Facebook

11 Mart 2013 Pazartesi

BÜYÜK TÜRKİYE STRATEJİSİ - Abdülvahit Erdoğan

                                                               
Büyük Türkiye Stratejisi” Ve çözülen kripto devlet!


Merhum (E) Kurmay Albay Abdülvahit Erdoğan, yıllar evvel nerede basıldığı ve tarihi olmayan “BÜYÜK TÜRKİYE STRATEJİSİ” isimli eserini, bu stratejiyi ”hayata geçirecek” geleceğin dava adamlarına miras bırakmıştı. Çünkü biliyordu ki kitap günü geldiğinde, üzerine yakıştığında “o adamları” bulacaktır.

“Kara Vahit” mahlasıyla teşkilatçılığı meşhur biri olan Abdülvahit Bey, bu stratejinin temellerini atarken şu duayla çıkmıştı yola:

YARABBİ

- Biz Türkleri ilminle zengin eyle!

- Güler yüz ve iyi huylarla lütuflandır!

- Öfkelerimizi tutacak sabır ve tahammülü üzerimizden eksik etme!

- Sağlıkla güzelleştir!

- Memleketimizi mamur eyle!

- Devletimizi ebediyete kadar hür ve müstakil olarak muhafaza eyle!

- Bütün dünyaya hidayet nurunu saçma imkan ve fırsatını bizden esirgeme!

AMİN (s. 211)

Eserinde, “Türk ve İslam olan milletimizin sosyal ve iktisadi bünyesini esas almak suretiyle doktrinimizi geliştirdik…” diyen Abdülvahit bey, bu konu da yazdığı marşın son kıtasında da:


“ BÜYÜK TÜRKİYE” davan ilk hedefin olacak
Sonunda Türk Birliği elbette kurulacak
“İSLAMİYET NURUNU” saçınca bu birliğe
Bütün emellerimiz ufuklarda doğacak!.. (Beşiktaş, 1969)

Mısralarıyla “MİTAD” ın yani “MİLLİYETÇİ-TOPLUMCU ANA DOKTİRİN”i ve çalışmaları da hayata geçmiş oldu. Ve o günden bugüne sessiz ama iddialı bir şekilde “ÇARIKLI ERKAN-I HARP” bu strateji nerelerde can vermedi ki!.. Nalburundan, kasabına, şairinden, askerine, tahta kaşık yapanından, çerçisine çoook isimsiz kahraman cemaatsiz ve garip gömüldü bu yolda…



İşte bu Kurmay Albay “KARA VAHİT”in bu “BÜYÜK TÜRKİYE STRATEJİ” si isimli eserinde bir takım ülkelerin analizleri yapılır. Askeri “jeopoliti, jeostratejik” bir analizdir bu!

Konu İsrail’le ilgili kısma gelince böyle bir uzmanının elinden “KRİPTO” çözülmüş. Zira Kurmay demek askerin beyni demektir, böyle bir subay İSRAİL’e özel dikkat çekmiş ve bu devleti analiz ettikten sonra yakın milli hedeflerini belirlemiş ve bu yakın milli hedefler içinde “İSRAL’İN YAHOVA KRALLIĞI” için ilk çözülmesi gereken “ÖNCELİKLİ DEVLETLERİN” İSRAEL/İSRAİL devletinin isminde kriptolandığını deşifre etmiş!!!

Mesele dünyanın geleceğiyle ilgili meşhur “KIYAMET ÖNCESİ HADİSELER” i “6 TANE HARFTE” bütüncül olarak bünyesinde barındırdığı için mükemmel derece de ehemmiyetlidir. Daha 1960’lı yıllardan itibaren azami dikkat çekilen İSRAİL’in şifre ülkelerle başlatacağı “AHİRZAMAN SAVAŞLARI” serisi bugün yakından müşahede ettiğimiz gibi çeşitli bahanelerle teker teker yürütülüyor.




Peki hedef ne?..

İşte bu meyanda, milletinin verdiği imkanlarla bir Halk Bilimci evlatları olarak yaptığım araştırmalar neticesinde; tarihi vesikalar arasına gömülen bu bilgiyi tüm halkımla paylaşmak istedim. Ve şifreler üzerinden yaptığımız araştırma da bakınız ortaya neler döküldü:


• “Büyük” veya “Genişletilmiş Ortadoğu Stratejisi” isimleriyle kamufle edilen ve Condaleza Rice’ın “22 ülkenin sınırları değişecek” açıklamasının ardından Irak’ın işgaliyle başlayan savaş, aslında Tevrat’ta bahsedilen (MEGİDDO) 3. Dünya Savaşı mı?..

• Ve bu savaşta vurulacak kilit ülkeler, “İ, S, R, A, İ, L” harflerinde mi gizli?..

• Bu kilit ülkelerin ardından oluşacak “TEK DÜNYA İMPARATORLUĞU KONSEYİ” nihai “ZAFER VURUŞU”nu hangi ülkeye yapacak?!

• ABD, D'Israeli Plânları gereği Balkan-Kafkas ve Ortadoğu ülkelerini “YAKIN DOĞU DEVLETİ” adı altında mı yapılandırılıp kontrol edecek?

• “TÜRKİYE” ve “KRİPTO ÜLKELER” bu plan dahilinde eyaletlere nasıl bölünecek?..

• Dönemin ABD Dışişleri Bakanı James Baker’ın Özal’a teklif ettiği “ÜÇ İSRAİL PLANI” nedir?..

• ABD savaş sonrası Ortadoğu'da Kürdistan'a “ikinci”, onu himaye edecek TÜRKİYE’YE ise “ÜÇÜNCÜ İSRAİL” rolünü mü verdi?..

• M. Tevrat’ta İsrail Tanrısı YEHOVA’nın ahid aldığı; “ Petrollü Topraklar (Oily lands), Sulu topraklar (Watery Lands) Kutsal topraklar (Holly Lands” Ülkesi Neresi?..

• İbrani Havra literatüründe İSRAİL: “Tanrıyla güreşen, onunla mücadele eden” mi demek?

• M. Tevrat ayetlerine göre Hz. Yakup Tanrıyla mı güreşti ?.. Kendilerine bundan dolayı mı “İsrailoğulları” dendi?..

• Uzay çağında Kabbala Merkezi’nde insanlar çöplerden yemek yerken, “Piramidin Tepesindekiler” nasıl bir hayat sürüyor?..

• Kabbala kaynaklı ritüellerle çözülen “Şeytanların Şifreleri”, “Liderlerin ve Toplumların” Zihinleri kontrol altına almak için mi kullanılıyor?..

• “Markalar”, “Logolar” birer “DAVİD MEGAN MUSKASI” mı?..

• İstihbarat kaynakları Güneydoğu’daki “turist” görüntüsü altında ajan trafiğinin yoğunlaştığına dikkat çekiyor… GAP’a gösterilen bu İsrail ve MOSSAD ilgisinin stratejik anlamı nedir?..

• Türkiye, İran’ın nükleer tesislerine saldırılmasına seyirci kalırsa, GAP’ın Bombalanmasına açık kapı mı bırakır ?..

• "Sevseniz de sevmeseniz de, fetihle veya anlaşmayla biz “Dünya Hükümetine” kavuşacağız!.." James Warburg, 17 Şubat 1957 ABD Senato Komisyonu)



İsrail Toprakları'nın Tevrat’a göre sınırları: Güneyde tüm Sina Yarımadası ve buna ek olarak Kuzey Mısır'ın Kahire'ye kadar uzanan bir parçası; doğuda, Ürdün'ün tamamı ve Suudi Arabistan'ın kuzey bölgesi; Kuveyt'in tümü ve Irak'ın çok büyük bir bölümü; kuzeyde Lübnan'ın ve Suriye'nin tamamı ve buna ek olarak TÜRKİYE’NİN VAN GÖLÜ’NE KADAR UZANAN BÜYÜK BİR PARÇASI; ve batıda KIBRIS!” (Israel Shahak, Jewish History, Jewish Religion, s. 9)


İsrailli Kohenler çok kızdıracak bu kitabı, “söylenip de söyleyemeyen, bilip bilgilendirmeyenleri” sahaya davet ederek, daha verimli çalışmalar yapmaları için uyararak bitiriyorum!..

0 yorum:

Yorum Gönder