Facebook

8 Mart 2013 Cuma

THE PLAIN TRUTH’TAN NOTLAR


·         Avrupa Birliği hem ABD, hem de Rusyayı ürkütecek, insanlığın bugüne kadar hiç görmediği en sarsıcı bir dünya tufanına yol açacak.

·         Avrupa Birliği ayrıca güneydeki komşuları olan İslam blokunun Kuzey Afrika ülkeleri ile de çatışmaya girecek.

·         Ortaçağlardaki gibi İslam ve Hristiyanlık Ortadoğuda çarpışacak. Kudüs sorunu ve petrolün kesilmesi nedeniyle Batılılar Ortadoğuya müdahale edecek.

·         Avrupa’dan askeri güçler BM barış gücü olarak alevlenen Ortadoğu’yu sakinleştirmek ve barış getirmek iddiasıyla Filistin’e girecekler. Bölgeyi hızla süpürüp,Ürdün hariç bölgedeki pekçok ülkenin yönetimini ele geçirecekler.

·         Ortadoğu’da odaklanan bir çatışma Atlantik uygarlığının ve BM’nin sonunu getirecek.Ortadoğu’ya barış getirme girişimi başarısızlığa uğrayacak. Kudüs, BM için çok ağır bir yük olacak. Kudüs’ü taşıyan işgal devletleri paramparça olacaklar. BM’de dağılıp gidecek.

·         Büyük kriz çağın sonunda olacaktır. Batı halen felçlidir. Sonra nükleer silahlarla şehirleri tahrip edilecek. Toplama kampları kurulacak.

·         İsa bütün milletlerin ordularının Ortadoğu’da Armageddon savaşında toplandığı zaman gelecek. İnsanlığın bu son çatışmasını durduracak. İnsanlığın kendini tamamen yok etmesinin önüne geçecek.

·         3. Dünya savaşı sonunda Batı medeniyeti çökecek. Batı ülkeleri anarşi içine yuvarlanacak. İsa anarşi içinde dağılmış milletleri tekrar birleştirecek. Onara terk ettikleri kendi yolunu öğretecektir.

·         İncilde canavar olarak isimlendirilen Avrupa’nın 10 milleti üzerinde hüküm sürecek bir süper diktatör Ortadoğu’ya girip merkezi Kudüs olan bir devlet kuracak.

·         İsa’nın gelişi, Kudüs merkezli bir devlet kurması, bütün milletleri barış içinde yönetmesinden sonra, ateist Asya orduları olan Gog-Magog, Kudüs üzerine 200 milyonluk bir ordu ile saldıracak. İsa, Gog-Magog’un istilasını durduracak ve onları yok edecek.

0 yorum:

Yorum Gönder