Facebook

29 Mart 2013 Cuma

SEYYİD FATİH NURULLAH EFENDİ


DÜNYANIN GELECEĞİ İLE İLGİLİ HABERLER:

Suud’un kapıları kapanacak

İki sene önceki Ramazanda Suudlu bir adamı maneviyatta görüyoruz. “Üçbuçuk sene kapılar kapalı” diyor. Yani Suudi Arabistan’ın kapılarının kapanabilmesi için ya büyük bir harb, büyük bir darb olması lazım. Yani o beldelerde, demekki önümüzdeki günlerde Allah korusun, Cenab-ı Hak kötülükleri bertaraf etsin. Bir şey söyleyelim de  olsun manasına değil, olan zuhuratı söylüyoruz.

2013’te dünya savaşı çıkacak.

Ve bu yakında da yine bir zuhurat var. 2013’te bir dünya savaşı çıkacak gibi geliyor. Demek ki 2013’te çıkarsa 3-4 sene de sürerse, 2017’ye kadar, 18’e kadar … Demek ki, dünya bir çalkantının, bir sıkıntının içine girecek manası çıkar.

Amerika ile Rusya savaşacak

Bu savaş Rusya ile Amerika arasında çıkacakmış diyorum. Yani savaş çıkacak ama kimler olacağını bilmiyorduk. Taraflar da yavaş yavaş belli oluyor. Bu Suriye meselesi gittikçe, sıkıldıkça, darlandıkça, demekki gerildikçe, bu Amerikan seçimlerinden sonra işler demekki biraz daha sarpa saracak.

Amerika gücünü kaybedecek

Amerika ya dünya coğrafyasında kendini çizecek, otoritesi kalkacak veyahut bu işe müdahil olarak bu işe taraf olan Çin, İran, Rusya vesair bunlara karşı muhalif taraf olacak.Yani olmak zorunda kalacak gibi bir durum, şu andaki durum bunu gösteriyor. Zuhuratlar da bunu gösteriyor.

Türkiye savaşa girmeyecek

Fakat Allah (CC) inşaallah memleketimizibir savaşa, bir harbe, bir darbe sokmasın ki, inşaalla girmeyecek, sokmayacak Cenab-ı Hak inşaallah.

Çünkü bu kardeşlerimiz bulunduğu müddetçe inşaallah benim kanaatim, hüsn-ü zannım o ki, Türkiye savaşa girmez, sokmazlar Allah’ın izniyle… Fakat devlet olmanın gereği, dirayeti neyse o da yapılır, bu da ayrı bir şey…

Fakat inşaallah zaten dualarımızda da öyle diyoruz: Ya Rabbi, bu Yahudi-Nasrani çetelerinin zehirlerini birbirine döktür. Bunların şerlerinden Ümmet-i Muhammedi halas eyle… Dualarımız hep böyle, inşaallah bunların zehirini birbirine döktürsün… Dünya üzerindeki bu şer otorite ortadan kalksın…

Mehdinin kokusunu alıyorum

Vakitlerin çok yakın olduğunu hissediyorum. Sanki böyle Mehdi Aleyhisselamın kokusunun geldiğini hissediyorum. Ve bu işin arkasından büyük zuhurların ortaya çıkmasıyla beraber yeryüzünün, yerkürenin, dünya arzının nura gark olacağı günleri göreceğimiziumuyorum inşaallah…

19 Ekim 2012 tarihli sohbet…

0 yorum:

Yorum Gönder