Facebook

15 Mart 2013 Cuma

EGE’DE BÜYÜK DEPREMİN ARDINDAN TÜRK-YUNAN SAVAŞI



Nostradamus aşağıdaki dörtlüklerinde Türkiye’deki Efes ve Yunanistan’daki Korint çizgisi üzerinde deprem olacağını öngörmektedir.  Üstelik bunun ardından Türk-Yunan savaşından haber vermektedir.

“Geceler boyunca yeryüzü sallanacak.  Sonraki baharda iki kez daha olacak. Korint, Efes boğulacak denizde. Yiğit şampiyonlar savaşa girecek.”  II.54

“Mars, Merkür, Ay bir araya gelecek. Güneyde korkunç bir kuraklık görünecek. Asya’nın dibindeki toprak sarsılacak. Korint ve Efes’te karışıklık.”  III.4

Ülkemizde yetişmiş tasavvuf büyüklerinden biri olan Abdullah Gürbüz Baba sohbetlerinde:  Ülkemizde deprem olacak, birçok il hasar görecek, İzmir yerle bir olacak.” demiştir.

Yine bir başka kaynakta da “Büyük deprem büyük savaşın habercisidir”  denilmektedir. 


Bütün bunları değerlendirdiğimizde zamanını tayin etmeden Ege denizinde şiddetli bir deprem olacağını, depremin ardından Türk-Yunan savaşı ya da büyük savaşın çıkacağını düşünebiliriz. Zira Türk-Yunan savaşı zaten büyük savaşın bir parçası olacaktır. Türk ordusunun gücünü belli bir hedefe odaklamasını istemeyen güçler tarafından çıkarılacaktır.

Hatta bu depremin Türkiye’yi kendi sorunlarıyla meşgul edip dışarıdaki büyük olaylara müdahale imkanını kırmak için Haarp türü bir operasyon olabileceği muhtemeldir.

İsrail Türkiye’yi çevrelemek için Türkiye’nin neredeyse bütün komşularıyla askeri işbirliğine girmektedir.

Anlaşılan Türkiye’ye yapılacak muhtemel bir Yunan saldırısı İsrail’in daha rahat hareket etmesini sağlamak için yapılacaktır. Ancak Yunanistan çok kısa süre içinde çökertilecektir. Yunanistan savaşın ardından Ege adalarını ve Batı Trakya’yı kaybedecektir.

Bununla ilgili olarak Ahmet Hulusi'den nakledilen  bir divan-ı rical-i gayb kararı şöyledir:
"DİVAN"da bir karar alınmıştır yıllar önce; Türkiye ile Yunanistan arasında bir savaş çıkacaktır!.. Bunun sebebi de Egedeki adaların kıta sahanlığı meselesidir.. Bu savaşın sonucu Yunan için hüsran olacak; Türkiye, Yunanistan`ın sebebiyet verdiği bu savaş sonunda hem Batı Trakya`yı hem de adaları harp tazminatı olarak ele geçirecektir..."



0 yorum:

Yorum Gönder