Facebook

10 Mart 2013 Pazar

NOSTRADAMUS



Gezegenler 1982 sonbaharında ipe dizilmiş gibi sıralandılar. Karışıklık için bir araya toplandılar. 2000 civarında doğal felaketler olacaktır.

Gökte kayma olacak. Tufan yaşancak. İklim kuşakları değişecektir. Üç günlük zehirli karanlık olacak.  Güneş ve ay garip bir biçimde görünecek.

Yeryüzünde savaş ve sefalet hüküm sürecektir. Alışveriş yeryüzünden kalkacak. İnsanlık yüzlerce yıl geriye gidecektir.

2000’lerde kilisenin düşmanları hızla çoğalacaklar. İsa düşmanı Deccal doğuda ortaya çıkacaktır. Doğu, Mısır ve Bizans'a saldıracaktır.

İsrail, Araplarca saldırıya uğrayıp yok edilecek. İsrail’in bağımsızlığı elinden alınacak. Halkı tutsak olacaktır.

Petrol fiyatlarının artık daha fazla artmayacağı bir zamanda Mısır ve Rodos önlerinde herşeyin başlayacağı bir deniz savaşı olacaktır. Deniz güçleri, doğulu birliklerce zayıf düşürülecek.

Rodos’tan yardım çağrıları yükselecek. Batılı güçler bu çağrıya kulak vermeyecek. İslam imparatorluğu geleceğine yeni yön verecektir. Doğu Batının üzerine yürüyecektir.

Çatışmadan önce büyük duvar yıkılacak. Bir devlet adamı ölecek. Donanma henüz hazır değildir. Gemilerin çoğu henüz yoldadır. Ülke kandan bir ırmakla sulanacak.

Türkiye sınırından gelen hükümdarlar kiliseye karşı mücadele edecek. Vatikanı ele geçiripi Papa’yı sürüp atacaktır.

Arda’daki büyük dünya devleti büyüyüp gelişecek. Asyalı lider dev ve görülmemiş bir ordu ile Avrupa’nın üzerine yürüyecek. İşler Avrupa için kötüye gidecek.

Güneş Mars ve Venüs aslan burcuna girince savaş başlayacak. 2025 yılına kadar devam edecek.

Arap hükümdarı kiliseyi denize kadar safdışı edecek. İran’da 1 milyon asker hazır bekleyecek. Mısır ve Bizansa saldıracak.

Rusya, Amerika’nın  devreye girmesini engellemek için atom silahlarına başvuracak.

Dicle-Fırat kaynaklı bir saldırı –biyolojik savaş- büyük bir tahribat meydana getirecektir.

Gökyüzünde füzeler görünecek. Kavgaların en büyüğü sağdan sola doğru yaşanacaktır. Füzeler doğudan batıya atılacaktır.

Rusya savaşı başlatacak ve ilk etkin darbeyi indirmeye çalışacaktır.

Saldırının amacı hristiyanlığın yok edilmesidir. Hedefe ulaşılacaktır. Birlikler denizden Avrupa’ya, özellikle İtalya’ya sıçrayacaklardır.

Birinci İsa karşıtı, Türkiye üzerinden gelen hristiyanlığa karşı savaşan liderler… İkinci İsa karşıtı; Kiliseyi ve Papa’yı ihtilalle devirip İtalya’da yönetimi ele alan radikal grup… Papa ilk suikastte yaralanacak. Salgınların halkı kırması ve sefaletin Latin bölgelerine yayılması ile halkın öfkesi Papa’ya yönelecek.

İyalya’da radikal kızıl grup ayaklanacak. Vatikan’a zorla girip, kardinalleri ve Papalık ailesini öldürecek. Papa’nın ne olduğunu bilen olmayacak.

Kilisenin batışında yeni hareketin öncüleri 12 kişi olacak. Papa yargılanacak, belki de idam edilecektir. Kilise kovuşturmaları 3 yıl sürecek. Hristiyan dini parçalancak. Bölünmelerle kilise çökecek. Asya dinleri etkinlik kazanacak.

İtalyadaki Kızıllar İslamiyetle işbirliği yaparak kiliseye karşı hareket edecek. İtalyadaki Kızıl Grup bir çeşit Havariyyun soruşturması uygulayacak. Yeni bir din kurarak hristiyanları bu yeni dine geçmeye zorlayacak.

Kilise ve hristiyanlara kurulan baskı mekanizması 3. Dünya savaşının tamamlanması ile ilgilidir.
Roma en sonunda baştan başa yerle bir olup çöle dönecek. Halkı kılıç, ateş, toplar, veba ile ölecek.

Papalık merkezi Vatikan ve bütün Avrupa; Asyalı iki Fatihin idaresindeki müslümanlarca istila edilecek. Papa Vatikan’dan sürülüp atılacak.  Kuzey Afrika’dan gelenlerin katliama dayalı işgali yaşanacak. Hristiyanlığa ait tüm güçler ortadan kalkacak.

Fas’tan çıkıp gelecek kralları Avrupa’ya / Ruhları parçalayıp kentleri yakıp yıkmaya / Asya’nın büyüğü dev ordularla aşacak karayı suyu / Mavileri, Babayı ve haçı kovalamaya

Eski sömürge ülkeleri dünyayı allak bullak edecekler. Amerikalılar yok olmanın eşiğindeki Avrupayı kurtarıyorlar. Fas ve Tunus üzerine atom roketleri yağıyor.

Dünyanın ortasında deprem ateşi patlak verecek. Yeni Kent New York çevresini titretecek. İki blok uzun bir savaşa girecektir. Yerin altından lav ırmakları yeryüzüne yayılacaktır.

Savaş tüm dünyaya yayılarak bir dünya savaşına yol açacaktır.

Fransa beş yönden saldırıya uğrayacak. İranlılar,  Tunus ve Cezayir’i yedeğe alıp saldıracak. İspanya istila edilecek. İtalyanlar yardımdan kaçınacaklar.

İtalyadaki kargaşa ortamında kıvırcık saçlı bir diktatör yönetimi ele geçirecek. Arapları ezerek esir alacaktır.

Tüm Latin topraklarında açlık ve sefalet hüküm sürecek.

Fransa’da Henric başa geçecek. Paris çöle dönüştüğü için Fransa devletinin başı Avignon’a yerleşecek.

Hilalin fatihi ünvanını alacak. Arapları yenip Avrupa’yı yeniden birleştirecek. İtalyadaki diktatöre karşı rekabet ve mücadele edecek.

Kartallı ülkelerin desteğinde Fransa beyazların ve kızılların birliklerini yönetecek. Babil kıralının üzerine yürüyecek.

Fransa sonunda istilacıları Alp yakınlarında yenecek. Fransa’da kral soyundan gelen Henric; Karadeniz ve Türkiye üzerinden gelerek Batıyı istila eden müslüman ordularını çökertecek. Onları Anadolu ve Rusya yönüne doğru uzaklaştıracak.

Chiren hristiyanlığa destek verecek. Bozguna uğraya müslüman liderlerini esir alacak.

50. enlem boyunda birisi gelip, tüm hristiyan kilisesini yenileyecek. Birliği sağlayacak. Yıkılan Papalık savaştan sonra yeniden kurulacak. 

Doğulular geri atılacak. Kuzey Afrikalılar kovulacak. Armasında kartal bulunan ülkeler elbirliği ile Doğuluları geri atacak.

45. enlem boyunca gökyüzü tutuşacak. Ateş büyük yeni kent New York’a yaklaşacak. Gökleri yalayan bir alev sıçrayacak. Amerikalıların tepkisi sınanacak. New York tahrip edilecek. Kent yarılıp üç parçaya bölünecek.

3. dünya savaşı üçüncü binli yıllara geçmek üzere iken yaşanacaktır. Seller gibi yağmur, kan, süt, açlık, demir ve veba yayılacaktır. Gökyüzünde peşinde koskocaman kıvılcım, akıp giden ateşler görünecek. Uzayda uydular tahrip edilecek.

Savaş ve deniz çatışmalarının ardından ABD yine en büyük olacak. Kızıl hasım korkusundan sararacak. Büyük okyanus korkuyla dolacak. Savaşın sonucu denizlerde alınacak. Rusya yenilecektir. Amerika, Avrupa’nın yardımına koşacaktır.

Savaş dünyanın tamamen yokolmasına kadar devam etmeyecek. Mart ayında savaş meydanında Eber ve Leopar vuruşurken, gökyüzünde güneşin çevresinde kartal gibi dönen bir şey görülecek. Bunun üzerine savaş bırakılacaktır.


Savaş büyük yıkım getirecek. Öylesine büyük bir yıkım getirecek ki, dünyanın üçte ikisinden fazlası kırılıp gidecek.

Kentlerin sokaklarını otlar bürüyecek. devlet düzenleri yıkılacak. Anarşi yayılacak. Şehirler terk edilecek. Radyoaktivite yüzünden kentlerden uzaklaşılacak. Temiz ve uzak bölgelere göç edilecek. Orada da bir avuç toprak için insanlar mücadele edecek.

Savaş 21. yüzyılın ilk on yada yirmi yılı içinde bitecek. Avrupa baştan başa yeniden kurulacak. 3. dünya savaşından sonra 57 yıllık bir barış dönemi gelecek. Son atom felaketinin sonuçları sürmektedir. (2019-2076 arası)

Kutsal İslam İmparatorluğu Tuna ve Ren nehri sınırlarına ulaşacak.

Avrupanın müslümanlar tarafından istilası tam olarak 2023 – 2024 yıllarında olacak.

İslam egemenliği ilk büyük katliamdan güç alarak 73 yıl, 7 ay, birkaç gün hüküm sürecek.

İslam egemenliği altında kalanların dilleri Arapça-İtalyanca karışımı bir dil olacak.

Dördüncü dünya savaşı; putperestliğin saldırıya geçmesi… 2076 / 2106 Hemen hemen bütün dünya mahvolacak. Dünya çöle dönecek.

0 yorum:

Yorum Gönder