Facebook

10 Mart 2013 Pazar

HADİS-İ ŞERİFLER VE YORUMLAR


Doğudan bir fitne gelir, batıdan bir fitne gelir. İkisi de Şam’da karşılaşırsa, o vakit yerin altı yerin üstünden daha hayırlıdır.

Yorum: Ortadoğu’daki savaşta NBC silahları kullanılacak. Korunmak için yeraltı sığınaklarına girilmesi gerekiyor.
……..
Doğuda, batıda ve Arap yarımadasında üç batış olacaktır.

Yorum: Doğuda Japonya, batıda ABD Kaliforniya ve Arap yarımadasında Kızıldeniz’de fay hatları savaş sırasındaki deprem ve sarsıntılarla harekete geçer.
………
Bu ümmetin sonunda hasf “yere batma”, mesh “şekil ve genetik bozulma”, kazf “semadan taş yağması” vaki olacaktır.

Yorum: Ümmetin ömrü 1500 yıl olduğuna göre yere batma, genetik bozulma ve gökten taşlanma-bombalanma ümmetin son savaşı olan 2083 civarında olabilir.
………
Hilafetin mukaddes yere indiğini gördüğün zaman; depremler, belalar, büyük olaylar yaklaşmış demektir.

Yorum: Hilafet Kudüs’te kurulacak yada Kudüsü Yahudiden elegeçirip orayı merkez yapacak. Bu da büyük çatışmaları tetikleyecek.
………..
Lut kavminin amelini helal saydıklarından dolayı birçok kavmin başları gökten inen yıldızlarla ezilmedikçe kıyamet kopmaz.

Kadınlar kadınlarla, erkekler erkeklerle yetindiği zaman; onları doğudan çıkacak, isyanları sebebiyle kimini maymun şekline sokacak, kimini yerin dibine batıracak olan kızıl bir rüzgarı müjdele…
……..
Fırat altından altın madeni çıkacak. Bunu duyan herkes oraya koşacak. Mehdiye başvuracaklar. Herbiri hilafetin oğlu olan üç kişi onun yanında dövüşecekler. Hiç birisi başarı kazanamayacak.

Yorum: Fıratın altından çıkacak olan altın madeni; Ya gerçekten altındır. Zira Fırat nehrinin geniş havzasındaki altın madenlerini taşır. Bunlar nehir yatağında birikir. Yada Fırat nehrine yapılan barajlardır. Altından yapılmış bir dağ kadar değerlidir. Sonuçta o bölgedeki devletler bu altın için çatışırlar. Bu olayın Mehdi’nin hayatta olduğu sırada olacağı anlaşılmakta… Hilafetin oğulları da Türk, Arap ve Kürtlerdir. Çatışma kimseye yaramayacak. Mehdiye başvurmalarına rağmen dövüşeceklerse yazıklar olsun. Yada Mehdi bu çatışmayı durduran bir hakem görevi görebilir.
……..
Doğudan kopup gelen bir ateş alamet halinde gökyüzünü sardığı zaman anlayınız ki: Mehdi zuhur edecektir.

Üç veya yedi gün doğudan gelen bir ateş görürsen; Al-i Muhammedin kurtuluşa kavuşacağı gün yaklaşmış demektir.

Yorum: Doğudan gelen ateş ya İranın batılı güçler tarafından füzelerle vurulmasıdır. Ya Hindistan-Pakistan arasında Keşmir yüzünden çıkacak bir nükleer savaştır. Ya da Kuzey ve Güney Kore yüzünden çıkacak bir nükleer savaştır.
…………
Rumlar A’mak ve Dabık’a inecekler.
Yorum: Rumlar batılı ülkelerin orduları ortadoğudaki savaş için Amik ovasına ve Dabık’a indirme yapacaklar.
……
Müslümanların çadırları büyük melhame “büyük savaş” günü Şam şehirlerinin en güzeli olan Dımışk şehrinin yanında Gavta’da kurulacaktır.

Şam’da Müslümanlarla Rumlar arasında görülmemiş bir savaş olacak. Bu savaş Rumların mağlubiyeti ile sonuçlanacak.
……
Beni Esfer ile çarpışmadıkça kıyamet kopmaz.Onlarla savaşmak üzere Hicaz ehli yola çıkacak. Kostantiniyye ile Rumiyyeyi tesbih ve tekbirlerle feth edeceklerdir.

Yorum: Beni Esfer Peygamberimiz zamanında Rumlara verilen isimdir. ABD, Avrupa yada Ruslar olabilir. Sarı renkli insanlar anlamındadır. Bazı velayet ehline göre Ruslardır.
……………
Hirakl şehri “İstanbul” önce feth edilecektir.
Müslümanlarla Yahudiler çarpışmadıkça kıyamet kopmaz.
…………..
Mısır’da Emevilerden karga burunlu bir adam zuhur edecek.
Kureyş’ten sivri burunlu bir adam çıkacak. Sonra bilahere mağlup olup Rum illerine kaçmak mecburiyetinde kalacak. Sonra onlarla İskenderiyeye gelecek. Ve oradamüslümanlara karşı savaşacak. İşte melhamelerin “çetin savaşların” birincisi budur.

0 yorum:

Yorum Gönder