Facebook

6 Mart 2013 Çarşamba

ONYEDİNCİ HİLAL YORUMLARI


ONYEDİNCİ HİLAL NEDİR?

ONYEDİNCİ HİLAL, ONYEDİNCİ SAADAT-I KİRAMDIR.......



ONYEDİNCİ HİLAL, ONYEDİNCİ SAADATI KİRAM YANİ GELECEK OLAN -ALLAH-U TEALANIN İZNİ İLE- HAZRETİ SAHİBÜL ZAMAN MEHDİ MURTAZA ALEYHİSSELAMDIR. 

O NAKŞİBENDİYYE YOLUNUN ONYEDİNCİ BÜYÜK EVLİYASI VE HALİFESİDİR. MEDRESE EĞİTİMİ ALMIŞ OLMASI VE ARABÇAYI MÜKEMMEL BİLİYOR OLMASI VE ADININ MUHAMMED-AHMED BABASININ ADININ ABDULLAH OLMASI VE TÜRKİYEDE YAŞAYAN EVLİYALARIN BİAT EDECEĞİ BİR SEYYİDDİR.

ZAHİREN ONU TANIMIYORUZ. KİMDİR BİLMİYORUZ. AMA O ONYEDİNCİ BÜYÜK MÜRŞİDİ KAMİLİ MÜKEMMİLDİR.



2016 nelere gebe?

1...İSMİ Bizde mahfuz kalması gereken ve Türkiye de yaşayan büyük bir evliyanın 1996’daki sözü şöyledir: 20 yıldan evvel kim ben Mehdiyim derse asla arkasından gitmeyeceğim. Sizlere de bunu şiddetle tavsiye ederim. Allah muhafaza yoksa bu işin sonu sizin için acıklı olur ki, gerçek Hazreti Mehdi çıktığında o mübareğe bağlanmamış olursunuz.

2...PEYGAMBER Efendimizi ( s.a.v.) yakaza halinde 70 defadan fazla görmüş olan ve görüşmüş olan büyük hadis allamesi Celaleddin Suyuti hazretleri derki: Hazreti Mehdi Hazreti Hüseyin’in( r.a.) şehid edildiği güne tekabül eden anda çıkacaktır. Hazreti Hüseyin (r.a.) 10 muharrem cumartesi aşure günü vefat etti. Yani 10 muharrem cumartesi günü hicri hangi yıla denk düşmektedir?

3...HENÜZ Sufyani melunu Şam’da zuhur etmedi. Şam’da Arab baharının ertelenmesi birazda zamansız Suriye olaylarını başlattığını fark eden batılılardan kaynaklanmaktadır. Hadisi şerifte buyurulur ki. Şam’da süfyani zuhur eder hemen ardı sıra mehdi zuhur eder. C.Suyuti


4... Şeyh Abdullah Dağıstani hz. der ki: Türkiye Rus- Ermeni ittifakıyla işgal edilecek. Ankara ya kadar bu işgal gelecektir. Henüz bu durum olmadı. ( Savaşın 3. ayında islam askerleri hüviyetine bezenmiş kahraman Türk ordusu Rusları darmadağın edecektir. Ermeni milleti millet olmaktan çıkıp yaptığı katliam ve tecavüzü kasabaya dönerek ödeyecektir.) Şeyh Abdullah Dağıstani (k.s.) Sufi yolu- 1973

5...HARESTA denilen Suriye’de ki bir köyde yer batması olması. Henüz olmadı.
Bunun gibi delilleri uzatmak mümkündür. Biz sadece fikir versin diye yazmaktayız. Hazreti Mehdi 2016’dan önce çıkmayacaktır allah u alem.. 

ARMEGEDONDA Son perde 2016’dır. 

Gerekçesi:
1-      Batıni haberleri alabilen siyona inanmış kabala hahamları için bu sürenin geçmesi İsrail için bir yıkım olabilir.

2-      İSRAİL reelpolitik olarak sıkışmış, Arab baharı ters tepmiş ve İsrail karşıtlığını mısırda olduğu gibi attırmıştır.

3-      TEVRATA göre Nuh (a.s.m)ın oğullarından Türkler çok fazla kuvvet bulmaya başlamış, daha önemlisi taraf değiştirmeye yönelmiştir.

4-      EVANGELİSTLERE Göre İncil’de belirtilen son alamet gerçekleşmeden Mesih yeryüzüne inmez, bu da İsrail’in büyük İsrail olması için son bir savaşın yapılması ile mümkün olacaktır.

5-      SON savaşın tarafı önce Türkler diğer tarafı Rus- Ermeni ittifakıdır daha sonra Türklerin öncülüğünde İslam dünyası ile batı arasında olacaktır ve konjonktürel zemin buna hızla hazırlanmaktadır....BÜTÜN bu tertiplerin son yılı 2016 dır. Evangelizme göre Mesihin yeryüzüne inmesi için açılacak olan kapı bu yılda ortaya çıkacak, eğer fırsat kaçar ise bir yüzyıl daha beklemek gerekecektir.

ARMEGEDON Ne zaman başlar....? 

El-cevab:   Armagedon savaşı denilen asıl savaş henüz başlamamış olmakla beraber, Armagedon süreci dediğimiz süreç başlamıştır...
Bu süreçte Babil'in darmadağın olması gerekirdi oldu...
Talikana yazık olması gerekiyordu, oldu...
Irak'ın üçe bölünmesi gerekiyordu, oldu....OLMAK Üzere...
Cebbariye adamların yıkılması gerekiyordu ,oldu....OLMAYA Da devam ediyor...
Mısır da karga burunlu adam devrilecekti ,devrildi........BU karga burunlu adamın Mısırdan kaçması gerekiyordu...MISIR Mahkemesi kendisini idam edeceğe benziyor, dolayısıyla bu adam da kaçmak üzere sayılır...
Yine bu adam kaçınca işte o zaman Armagedonun ilk savaşı - merhalesi- olan savaş; Batı ile Mısır arasında olacaktır....
Bu arada Beni Esfer oğulları Türkiye ye saldıracaktır....KÜRECİK ‘ten dolayı sürekli tehdit etmektedirler.
Yani çoğu oldu diğerleri de hızla olmaya devam ediyor...2-3 yıl içerisinde asıl savaşa da bir adım kalır.....
  
MEHDİ'NİN ORDUSU (Türk Ordusu)

'Mehdinin askerleri Türklerden çıkar. Bizim torunlarımızdır'....(Akşemseddin Hz.)

'Onun ordusunda 300,000 bin Türk kumandan vardır'...(S...Kürdi Hz.)

'Onun ordusu hilafetin battığı yerden çıkar .Onlar Türktür'....(Bütün ulemay-ı tasavvuf evliyaları)...

'Onun ordusunun üçte biri şehid olur, üçte biri düşmanı perişan eyler -darmadağın eder. Bu ordu açıktır ki  Türklerdir....' (Abdullahi Dağıstani hz.)

'o Nakşibendiyye yolundan çıkar ve onlar -Türkler-onun askeridir.'(İmamı-Rabbani hz.)

SALDIRGAN CÜCE ÜLKE:  SURİYE

Cüce bir ülke tarafından uçağımız düşürüldü. Ama onyedinci hilal ekibi şok yaşamadı. Zaten bugünlerde bu cüce ülkenin ve hamisi İran’ın ve de hamisi Rusya’nın bir halt yiyeceklerini haftalar öncesinden defaatle söylemiştik. Şeyh Abdullah Dağıstani hazretlerinin keşif kerameti çıktı .'Türkiye Küçük bir ülke tarafından saldırıya maruz kalır ve büyük bir doğu ülkesi tarafından işgale uğratılmaya çalışılır.....

Ve artık ahirzaman ve artık mehdiyet dönemi. Şüpheler kaybolmaya başlıyor.. Asıl tehlikenin Rus-Ermeni-Baas-Fars tehlikesi olduğunu görmezden gelenler dilini yuttu...

Soru: Hazreti Mehdi (as.)'ın islam birliği görevi nedir...?

El-cevab:  “Onun görevi, müslümanları tek çatı altında toplamaktır. Onun zamanında islam tek bayrak, bütün mezhebler hanefiliğe yakın, bütün tarikatlar da kaldırılıp, tasavvuf, Efendimiz s.a.v. Dönemindeki anlayış ile Nakşibendiliğe yakın olacaktır. O bu işleri yapmakla vazifelidir...” İmamı Rabbani Müceddidi Elfi Sani (k.s.)

TAVSİYE: 
Onyedinci Hilal blogunu sürekli takip ediyorum. Müspet hareket eden samimi müslümanlar olarak takdir ediyorum. Müslümanların kardeşliği ve İslama hizmette beraberliği çok önemsiyorum. 

http://ryksel.blogspot.com/


0 yorum:

Yorum Gönder